2018!!!

Första inlägget detta året, bilderna är från vår nyårsafton som vi spenderade i Göteborg! <3

DET ÄR 2018 NU!!!!! (Om någon har missat det, haha)

Jag är såsåså taggad på vad detta året kommer ge och jag ser så mycket fram emot allt roligt som är framför mig!
Det första som står på agendan är middag ikväll då vi ska fira Nicoline som fyllde år dagen innan nyår, mys!
Sen till helgen så blir det filmmys med jobbisarna på fredag och middag och utgång på lördag, också med jobbisarna, dels för att det var längesen vi hade aw/p-fest och dels för att Johan ska lämna oss för polishögskolan... tråkigt för oss med attans vad kul för honom!!

Måste bara säga att jag är så stolt. Så himla stolt över alla mina vänner som kommit in på deras drömlinjer och kurser som de länge har velat gå. Jag är så stolt över mina vänner som jobbar och står i, säsongar & reser. Så stolt över er som inte vet vad ni ska- eller vill göra. Så stolt över er ALLA att ni vågar gå er egen väg. Att ni som vet vad ni vill göra gör det och ni som inte vet ni låter tiden avgöra. Och ni kanske tänker "varför skriver du det på bloggen? säg det till dem istället!" Och detta gör jag för att jag är som en stolt mamma, jag vill att hela världen ska veta vilka fantastiska människor jag har i min närhet! Alla olika individer och ändå är ni så starka och målinriktade. Ni är BÄST hela bunten. Cred till er att var ni än är i livet så kör ni på. CRED alltså!!

Så, nu har jag fått sagt det jag ville och jag hoppas att ni alla som läser detta blogginlägget har bästa året framför er!!!

Gillar

  • Instagram
  • Nouw