Jag har inte varit aktiv på ett tag.. Men NU får jag äntligen jullov 😍 har skrivit på en uppsats under tiden jag har varit borta. Inte för att den är klar haha.. men jag tar en välförtjänt paus!

Imorgon väntar sista (minuten) inköpet av klappar och sen en uppesittarkväll med Bingolotto! Som typ resten av landet ✌🏼️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Det är för mycket som händer i skolan nu därav är jag lite seg på bloggen.. Men, viktigast av allt, min nya jacka. Svart, mjuk och så sjukt snygg! Jackan är köpt på Zara och är i skin imitation, med så skönt foder!!

Kände för en all black outfit idag o körde på det.

Likes

Comments

Liten tillbakablick från i lördags när jag va på Frimis Salonger i Örebro med en kär vän. Nyöppningen av Frimis är helt fantastisk, helt ny inredning med en lyxigare känsla och fantastisk personal. Besöker ni Örebro så bör ni även besöka det här stället.

Kvällen bestod av ett framträdande av Silvana Imam och sjukt goda cosmopolitans🍸 min favvodrink👌🏼

💋

Likes

Comments

Mina veckor i skolan är rätt intensiva just nu, så därför blir fredagar lite extra speciellt för då känns det verkligen som att jag kan TA HELG!

Eftersom att jag läser en kurs i retorik nu så har vi tal varje vecka. Dagens tal gick bra och vi höll det parvis.. Men något jag funderar över efter varje gång är hur svårt det faktiskt är att verkligen förmedla sig själv när man talar inför andra. Jag som person är väldigt utåtriktad och har förmågan att göra intryck. Därför blir responser som "du måste våga röra på dig" eller "du behöver variera din röst annars blir det monotont" väldigt främmande.. För det är inte jag i vanliga fall. Men men övning ger väl färdighet antar jag ☺️

Nu bär det av mot Örebro city för lite fika med min kärlek❣

Likes

Comments

Det här är mitt allra första inlägg, spännande! Rebecca heter jag och är 22 år gammal. Jag läser till kriminolog vid Örebro Universitet och bor alltså i Örebro för tillfället men är ursprungligen från Linköping.

Något som gör mig väldigt lycklig i livet är skönhet i alla dess former, vare sig det handlar om mode, smink kärlek eller människor. Jag är till grunden filosofisk och en människokännare så därför kommer jag nog att skriva om det mesta.. Tills jag hittar min nisch 😉 hopps att du finner min blogg någorlunda intressant och fortsätter läsa mina framtida inlägg!👋🏼

Likes

Comments

Instagram@rebeccazino