Header

DAILY

En liten throwback till förra veckan då det var sommar..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

FOOD

Gårdagens frukost. Fatta att man äntligen kan sitta ute på altanen och äta frukost? Körde på bananpannkakor med jordgubbar och hasselnötskräm utan socker. Alltså denna är så god? Kör på en sockerfri diet just nu och är inne på dag 22. Det går skitbra! Men ibland vill man lyxa till det så jag tog en klick hasselnötskräm på mina pannkakor och helt seriöst den är godare än nutella. Så vill ni ändå äta nåt gott utan en massa socker så rekommenderar jag verkligen denna.

Likes

Comments

DAILY

Det var ett tag sen! Hoppas allt är bra? Här får ni lite bilder från dem senaste två veckorna. Har njutit som bara den! Bästa årstiden är äntligen här. Har hunnit med att inreda föräldrarnas altan (ska visa er), planterat blommor, målat huset, ätit god mat, promenerat i solen och hängt vid havet, men även jobbat inomhus såklart med huset, spacklat och målat, det blir verkligen såå fint. Nu vill jag bara att det skall bli klart så vi kan flytta in <3

Likes

Comments

FOOD

Ikväll gjorde vi fruktsallad till efterrätt, alltså så mycket gott i en och samma skål? Åt detta tillsammans med sockerfri vaniljkvarg, riktigt gott! Tips om ni vill ha ett nyttigare alternativ. Nu ska jag catcha up lite yt innan det är dags att sova, imorgon ska vi förmodligen åka till havet. GODNATT!

Likes

Comments