Dagen igår va långt!

Först vaknade jag typ klockan 9 men låg kvar i sängen tills 11.. Sen ringde Alma så jag gick upp och gjorde ve mig. Hon bad mig komma till stallet & hålla henne sällskap! Vi va med hästen ett tag & efter det gick vi hem till Alma & hjälpte hennes 3 kaniner med vatten, mat osv. Sen mös vi med hennes hundar & katt. Efter det gjorde Alma ve sig & hennes mamma körde oss till väla! Vi va där från 4-6 ungefär :) vi åt och fikade. Köpte ingenting annat utan mat då, haha. Alma köpte någon extra laddare som man laddar upp och sen kan man ladda från den.. Typ.. Ska nog köpa en sån! Bra & ha i skolan om mobilen dör!

Nu ska jag gå upp och äta frukost , känner mig lite sjuk.... Men om jag inte mår sämre sen skulle jag nog sova med Alma ikv :)


Puss /W

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här kommer fler bilder på när jag va liten - önskat!
Jagr hon i prinsessklänningen och den röda tröjan :)

Jag och min bror på julafton


/W

Likes

Comments

Hej alla! Nu aka jag till en bondgård . Haha, Alma är där & rider sin häst så jag ska dit och va rädd för den, vi ska nog fotta , har med kameran iaf, så KANSKE de kommer ut några bilder sen!

Vi hörs senare! /WLikes

Comments

Hej alla! Som jag nu har lovat så blir de mer bloggande på lovet nu. & de håller jag :)

Idag ska jag nog träffa Alma & kanske Leon. Vi får se hur det blir!

De var någon på ask som frågade efter fler bilder på när jag va liten? -är de något ni vill ha??

Kika mig / skriv på ask också och berätta vad ni tycker är kul & läsa :)

Puss / W

Likes

Comments

Hej alla! Jag vet att jag inte har bloggat något alls dem senaste dagarna! Jag vill bara att ni ska veta att jag bloggar när jag har tid, och tid har jag inte haft denna veckan. Men tänkte att på lovet kanske det blir lite mer tid över :)

Så här har ni några bilder på mig som liten (min familj & vänner)/W

Likes

Comments

Hej, Jag har Varit hemma ifrån skolan idag (Rebecca), så tänkte passa på att svara på lite frågor nu medan jag har tid! 

Vilket gymnasie/linje ska du gå?
Tänkt gå samhälle/beteende på antingen Filborna eller Olympia typ. 😉

Vad ser du dig själv om tio år?
En person med fötterna på jorden. glad och lycklig! Gått ut skolan med bra betyg, flyttat hemifrån osv.. haha svårt!

Drömkille?
En kille som "hittat sig själv" vet vad han vill och inte bara gör som alla andra. En som är ärlig i alla lägen oavsett vad. Helst träna/gå på en sport gillar killar som rör på sig och inte bara sitter och spelar data. sen ska han ha humor!! Sen givetvis en kille som inte röker! 
ja snäll,ärlig,rolig, omtänksam osv osv..  

Vad tycker du om mobbning? 
Fruktansvärt. och ingen ska behöva stå ut med det!

Hur lång är du? 
1,64 haha inte så lång.. 

Ska du på semester detta året? isåfall vart?
Österrike om 2 dagar. sedan ska vi någonstans i Europa till sommaren och sen usa i höst! :)

vart köper du dina kläder asså vilka butiker?
oj.. väldigt olika! men gillar typ bikbok,zebra,g-star osv..

Något du ångrar från 2013?
Ja, att jag inte var mer säker på mig själv och att jag inte tog "ställning" om ni fattar haha! Önskar att jag var mer öppen och liksom vågade bjuda på mig själv! Umgicks med fel människor som fick mig att bli osäker. Man behöver inte vara så "brydd" håret behöver inte ligga 100% perfekt, eller man behöver inte ha 5 lager smink för att bli omtyckt. Skratta och bjud på dig själv så blir livet så jävla mycket bättre! 

Vill du ha ett förhållande?
Ett förhållande med någon som är 100% ärlig ja. Finns en bra text "everyone seems normal until you get to know them" och det är verkligen så, träffat killar som varit såååå sjukt snälla och som jag verkligen tyckt om, men sen har det bara visat sig sjukt vidriga sidor av personen. Så med en ärlig och rolig kille ja! 💏

/Rebecca

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej alla! Just nu sitter jag och har matte.. Skit tråkigt.

Men jag tänkte att när jag kommer hem så kan jag göra en sån "vad jag köpt" senaste veckan osv. :)

Bloggar mer sen!

/ Wilma

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag pratat med min mentor om ett viktigt beslut som jag måste ta inom kort. Handlar om min framtid så måste tänka igenom detta noga.
Trotts det har jag skrattat mig igenom skoldagen! Börjar med att Johanna kommer till skolan och berättar om att hon 2 gånger trillat med cyklen när hon cyklade till skolan! haha det var så kul när hon berättade hur hon riktigt trillat av cyklen och landat i en ishög. Trotts att hon fick ont snabbade hon sig upp för att ingen skulle se! haha hur kul skulle de inte se ut om en 14-åring låg ner i en ishög helt själv för att hon trillat av cyklen!
Förmiddags lektionerna gick snabbt och på en rast satt Jag,Evelina,Lovisa,Johanna och sacke i grupprummet. Vi snackade mest om lite allt möjligt för ens vi kom in på ett ämne som egentligen inte alls är kul, men det blev sjukt roligt just då. Jag och Johanna skrattade så tårarna sprutade och vi knappt fick luft, haha det var så seriöst! 

Nu är jag hemma och har ont i huvudet p.g.a. allt skratt idag. Wilma är sjuk idag tyvärr men ska se om jag inte kan komma hem till henne ändå! Saknar henne även om vi träffades igår! // Rebecca!! :)

Likes

Comments

Hej alla!
Har du ett par tråkiga slitna converse skor och vill piffa till dem?

Då har jag ett tips ;)

// Wilma 

Från början:Slitna:Sätt på nitar på dina slitna skor, så snyggt!
Nitarna är köpt på ur & pen för 10:- för 10 stycken. :)

Likes

Comments