Monthly Makers: något jag aldrig testat

Denna månads tema för Monthly Makers handlade om att prova något nytt. För mig började idéerna cirkulera så snart temat släpptes, men insåg att eftersom jag skulle på semester behövde jag ha något som var enkelt att göra och ta med. Så för mig blev det utomhusmåleri som blev det nya för mig.

Precis mittemot huset vi bor i här i Visby finns den här vackra gången med rosenbuskar. Så fort jag såg den visste jag att det var det här jag ville måla av.

Så jag tog mina färger, penslar och papper och penna och satte mig utanför dörren och började skissa. Det tog sin lilla tid, men snart började en bild målas fram. Ska tilläggas att det här är första gången någonsin jag målar mer än en sittning på en målning, så det var en utmaning att inte ha för bråttom då jag gärna kör på.

Det var kul att få prova något nytt, som plats, miljö och även att lägga mer tid på ett projekt än vanligt. Sen att man har en del kvar att lära när det kommer till akvarell är en helt annan sak, min resa har bara börjat ;)

Gillar

Kommentarer

Fredrikapåvinden
Fredrikapåvinden,
Vilken fin tolkning på temat! Ibland är de så fint när omständigheter får sätta upp riktlinjer för vad en ska skapa och hur. Ser ju verkligen hur idylliskt ut som helst! fredrikapavinden.com
Emilia
Emilia,
Så fint! Älskar att skapa utomhus även om det med många andra projekt blir ett arbete i sig att bara få ut materialet, haha! emiliawesterstrom.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229