Header

- Jag är FRISK
- Jag har världens finaste vänner
- Jag har ett jobb jag trivs på och världens bästa kollegor
- Har världens bästa systrar
- & systerdöttrar
- Jag har fått vara kär
- Fina minnen
- Böcker
- Jag har flera ställen att kalla hem

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är på så bra humör idag, är så glad. Gladare än på länge. Hade ett så bra möte (eller vad man nu ska kalla de) imorse och jag känner mig så stark. Känner mig nästan lite oövervinnerlig. Fantastiskt. Inte ens lederna gör speciellt ont idag. Inte ofta det är på det viset.

Nu ska jag hem och äta mat, kolla Wahlgrens värld och gosa med lillasyster. Bättre torsdag får man ändå kämpa för att ha <3

Likes

Comments

3 år. Det är en konstig känsla som sjunker in i kroppen när jag tänker på att det har gått 3 år.
Jag måste säga att jag känner mig starkare och gladare nu än vad jag gjort på 3 år. Det har tagit mig så lång tid men jag mår bättre.
Vissa dagar dock, slår det omkull mig. Små saker som påminner och blir som ett håll i mellangärdet. En värk i bröstkorgen och lungorna krymper tills luften som tas in inte räcker till för att syresätta hela kroppen.

Det var en tid jag ångrade att vi någonsin hade träffats. Men idag är jag glad för att jag fick en stund här på jorden med dig. Det är väl ändå allt man kan begära? Att få en stund med någon att älska innan livet tar slut.

Likes

Comments

Lugnet i själen som sprider sig när jag tittar på en fin solnedgång. Finns inget bättre än att bara sitta där och titta. Bli förundrad över naturens krafter gång på gång. Påmind om allas vår dödlighet när till och med solen måste gå ner.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag ❤️ Ligger just nu i sängen med One Direction i högtalarna på högsta volym. (Därav rubriken hehe) Precis tränat, duschat och funderar på vad som ska ätas till lunch. Har ni några tips?

På tal om att flyga (rubriken), när jag ska till London ska jag ju faktiskt flyga första gången någonsin. Är typ lite nervös, känns så onaturligt, och självklart googlar jag flygolyckor samt kollar dokumentärer osv. Är numera helt övertygad om att jag kommer dö i en flygkrasch till eller från London. :) Nej men nästan iallafall, helt orealistiskt.

Nej nu ska jag springa ner på Ica och köpa nåt att laga pga vi har ingenting hemma :)) PUSS

Likes

Comments

Ni vet när man ser hans namn på mobilskärmen? Eller ser hans leende när han kommer körande mot dig. Ni vet den där känslan i magen när säger att han tycker om dig. Det pirrar, helt plötsligt förstår man varför det kallas fjärilar. Hjärtat slår dubbla slag bara vid tanken på honom.
Ni vet när man vill veta allt om någon, varenda rolig och tråkig detalj. Som vad han tycker om att ha på sin frukostmacka eller om han någonsin flugit en drake. Små saker som man känner att man bara måste få veta. Man behöver veta.
Är det de som kallas kärlek? Är det så man vet att man fallit för någon, att man är förälskad?

Likes

Comments