Shoppat på senaste+ inspiration

Innehåller affiliate-länkar

Senaste köpen ser ni ovan!!! När jag shoppar brukar jag oftast tänka vad jag behöver och sen utgå ifrån det. Det är ju alltid kul att ha något trendigt plagg. Men det kommer nya trender exakt HELA tiden och då är det väl ganska självklart att man inte kan byta ut hela garderoben varje gång?!

Så därför klickade jag hem det här. Ett par bra, varma ( viktigaste!! ), snygga kängor. Så att jag överlever vintern. Vanliga svarta jeans behövs alltid. Lite snyggt att dem var raka tyckte jag. Sen dem här enkla men ändå något speciella topparna. Jag vet att det är vinter men dem behövs faktist, tro det eller ej. Sen en super mysig fuskpäls, det bar ett måste i min mening;) ( Dock en svart, men hittade ingen bild på den ) Lika som smycket kanske inte var behövligt men jag använder det dagligen så varför inte!


Länkar: Jeans, toppar, smyckent , Jacka , Skor


Det blir allt mer och mer inne med neon hörni. Jag tycker neon tryck och som detaljer e hur snyggt som helst! Godkänt av mig!! Puff jackor e verkligen något som finns allt mer i butikerna. Alla möjliga storlekar och färger. Så om du behöver en varm jacka vet du vad du ska leta efter;) Leopard är kanske ingen nyhet direeekt. Men det är snyggt i alla former och piffar upp vilken tråkig outfit som helst!

Bra sidor: Asos, Bershka

Klumpiga, stora skor kan du ju omöjligt ha missat. ( Balenciaga skorna är all over Instagram!!! ) Vissa kan till och med vara lite överdrivna för min smak. Men det finns en hel del snygga också. Sen stora oversize t-shirt är så trendigt just nu. Jag vet att det är det nån grej just nu att man ska ha en stor t-shirt med något snyggt tryck på, och sen under en långärmad tröja eller en hoodie. Om man kan matcha med snygga byxor och snygga detaljer, så absolut snyggt.

Bra sidor: Nelly, na-kd


Hoppas ni gilla inlägget. Själv tycker jag att det är så kul att tycka till om mode! Hoppas det uppskattas;) Vi hörs xoxo

Gillar

Kommentarer