Hej 2019!! Har ni saknat mig;)

Hej på er! Läääänge sen jag var här sist. Lite tråkigt och så men helt ärligt har jag inte haft nån motivation. Mina inlägg har inte känts nå speciella ( av flera anledningar ) och jag har väl tyckt att andra kanske gör exakt samma sak bättre. Men helt ärligt så, klart de är kul med läsare, kommentarer men jag gör bara det här för att det är kul och de är min grej. Det ger mig faktist motivation att andra blir inspirerad av mig och gör samma grej. För jag älskar att ta bilder, skriva, inspirera och så ska väl inget hindra mig från det. Om det är på den här plattformen jag ska hålla mig vet jag inte. Men hoppas ni uppskattar de för stunden;)

Mycket har hänt men allt orkar jag inte rabbla upp. Det viktigaste som har hänt mig är väl att det är ett nytt år och jag känner mig starkare än någonsin! ( Inte fysiskt haha ) men psykiskt. Har gått igenom mycket och det ända målet jag har det här året är att bara vara mig själv och försöka vara så positiv som möjligt! Inget sånt där försöka träna, äta nyttigt, gå ner i vikt, ha bra vanor -enligt mig är det bara dåliga saker att ha som krav/målsättning. Det kanske funkar första två veckorna och sen känner man sig misslyckad. Jag tänker bara att jag ska utgå från mig själv och vad jag mår bra av! Tror då kommer jag lyckas som bäst med ALLT!! Det har funkat så bra första veckan i alla fall.

Lite sent- men nu tycker jag vi kickar igång 2019 med massa inlägg ( inga krav på dem heller ) det här får bli som det blir!

Xoxo/ rss

Gillar

Kommentarer

BiancaSoderlund
BiancaSoderlund,
Du är bäst Rebecca!! Love y❤️❤️
Rebeccass
Rebeccass,
Finaste duu❤️❤️
nouw.com/rebeccass
annalemon,
you go girl!!! du är bäst, ly❤️
Rebeccass
Rebeccass,
Taack! älskar dig mer❤️❤
nouw.com/rebeccass
majawalldenn
majawalldenn,
bästa du ❤️❤️
nouw.com/majawalldenn
Rebeccass
Rebeccass,
❤️❤️❤️
nouw.com/rebeccass