Flytta till Seychellerna

Om ett år, alltså i början av 2020 så är planen just nu -att vi ska flytta till detta paradis. Seychellerna är en ö på Atlanten och ligger ganska nära Madagaskar- vi snackar alltså om Afrika. Vi har redan ansökt till skola, en engelsktalande. Och även kollat på lite olika boenden. Men alltså förstår ni hur kul?!!! Vi vet inte riktigt hur länge och det tänker vi att det bestämmer vi lite längre fram eller där och då. Men det skulle bara vara så häftigt, även om det bara var en termin! Jag har ju varit på Seychellerna två gånger och helt ärligt är det verkligen ett riktigt paradis. De är liksom bara att googla bilder så fattar ni;)

Jag skulle nog vara mest taggad på att få nya rutiner/ vanor. Efter skolan drar man ner till stranden och hittar på något kul. Dyka, surfa eller bara sola. Tänk att gå upp på morgonen, kliva ut ur fina huset/ lägenheten, ta en kopp kaffe vid stranden och tagga en ny dag. Kvalité! På helgerna har vi tänkt att vi kan hyra båt och göra massa utflykter och utforska. Alltid få ha lätta och somriga kläder varje dag. Hoppas jag träffar massa härliga människor och skaffar vänner för livet.

Ändå lite läskigt, allt skulle ju vara nytt- språket, kulturen och människorna. Det blir nog en utmaning och i början känns det säkert jobbigt, tills allt har hittat sin plats. Skulle du göra det? Motivera gärna

pusss


Gillar