Två bra händelser sommaren 2019

Två bra händelser sommaren 2019

Vi går snart in i september månad och då är det verkligen höst 🍁 så varför inte ta en titt på två bra händelser från den här sommaren? Jag älskar själv att se tillbaka på det man gjorde under sommaren som varit. Den har varit upp-och-ner nu i slutet, men annars har det varit den absolut bästa på väldigt länge måste jag verkligen säga. Har fått umgås med människorna som betyder mest.

Oslo 7-9 juni. 

Början av juni blev det ju en helg i Oslo då mina absoluta favoritkillar hade spelning där och det var ju en självklarhet att jag skulle vara på plats. Två nätter spenderades i Oslo från 7 till 9 juni. En toppenbra helg! Men det absoluta bästa på hela resan av ju självklart konserten med favoriterna.

Helsingborg 27-29 juni

Slutet av juni månad blev en miniresa till Helsingborg - där hade jag inte varit på flera år så det var mysigt att komma tillbaka igen och verkligen se staden på nytt. Vi hann med 2-3 besök på Väla shoppingcenter (älskar Väla, bra gjort Skåne!) och två turer till Helsingör. Jag kommer definitivt åka tillbaka nån gång i framtiden igen.

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Vilka härliga tillbakablickar! Både osloresan och miniresan till Helsingborg lät superroligt 😊
nouw.com/sandrakannasto
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229