Tisdag 21 april 2020

Godmorgon på er! 🌸

Hoppas ni mår bra! Jag mår bara bra ☺️ men är trött och seg eftersom jag gick upp vid halv 8 idag bara för att hinna göra klart kapitel åtta i matteboken. Är snart klar, så ska säga det till läraren sen när vi ska ha samtal och även fråga om hur vi ska göra med extra uppgifterna också 😊 Ska kolla om han kan skicka hem det på posten eller om jag ska behöva åka till skolan och hämta lapparna.

Har suttit i snart en timme med matten, vilket känns för mig helt sjukt för att vara så här tidigt på morgonen haha! Men måste verkligen bli klar med kapitlet innan april månad är slut och det ser ut som att jag hinner precis. 👌🏼 Men det bästa med att ha lektion på distans just nu är att jag slipper fixa mig och bara kan gå hemma i myskläder och ofixad hahah 😅 men ska faktiskt fixa mig innan samtalet med läraren så man ändå känner sig lite piggare.

Hur är vädret hos er? Här ska det bli upp mot 20 grader enligt väder appen, så kommer nog sitta ute på altanen idag och njuta av värmen igen 🌸 Älskar att det börjar bli varmare och varmare varje dag nu, såå himla skönt!

Idag kommer det inte hända så mycket faktiskt utan det blir en lugn dag. Tänkte ha en liten spa-dag här hemma sen ikväll, ska lägga mig i ett bad och sedan lägga på en ansiktsmask för min hy behöver det efter denna långa ”vintern” 🤷🏻‍♀️ Hoppas även mina allergitabletter kommer idag för behöver tabletterna nu 😴 Kan knappt gå utanför dörren utan att mina ögon börjar rinna, vilket är sjukt jobbigt..

Önskar er iallafall en fin dag 🌸


oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229