S U N D A Y

Godmorgon på er mina fina, hoppas er helg har varit bra.

Det har våran helg varit iallafall även om det inte har hänt så mycket förutom att vi hjälpte en att flytta i fredags. Men annars har det varit en väldigt lugn helg, igår blev det iallafall en hemmadag bortsett från att jag åkte iväg och köpte pizza. Idag kommer det inte hända så mycket, det blir lite hemmafix och sedan sitta ute på altanen och njuta av solen som visar sig lite då och då.

Hur är vädret hos er? Här kommer solen, som sagt var, fram lite då och då. Det ser ut att bli bättre väder i veckan så det får vi hoppas på. Det har regnat här i några dagar nu, vilket har varit mysigt men helst av allt vill jag ha sol och värme. Hoppas denna sommaren blir lika bra som 2018 med värmebölja & givetvis UTAN skogsbränder, men det var inte så mycket sånt här för två år sedan.

Kan inte riktigt förstå att vi är inne i maj månad redan - det här året har gått för fort och snart sitter man där på julafton med släkten och äter julmat igen.. känns lite som det! 🤷‍♀️ Men först vill jag njuta av solen och värmen innan hösten och vintern kommer, tack på förhand. Även om hösten är supermysig så vill jag ha sommar hela tiden, året om! 🤷‍♀️

Önskar er en fortsatt trevlig söndag!

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229