💐 Pelargon 💐

Pelargon 💐

Glömde visa er igĂ„r att jag köpte en pelargon nĂ€r jag var en svĂ€ng till affĂ€ren. Bytte ut den lila blomman till denna rosa söta lilla pelargonen istĂ€llet 💐 tyckte det passade bĂ€ttre till altanen. Har Ă€ven fotat blomman med kameran lite idag, ska kolla igenom bilderna nĂ„n dag och se vilka som blev bra helt enkelt.

Maten blev supergod, det var nog första gÄngen som jag verkligen lyckades göra en riktigt god & krÀmig korvstroganoff. Har hÀllt över det som blev över i tre matlÄdor, perfekt nÀr man inte orkar laga mat och bara kan ta fram. Jag mÄste bli bÀttre pÄ att göra matlÄdor igen, har inte gjort det pÄ ett bra tag.

Har Àven suttit med matten en stund ocksÄ - behövde ju inte göra alla extrauppgifter utan har gjort dem som jag tycker ser lÀttast ut och som jag behövde trÀna mer pÄ helt enkelt. FÄr hoppas pÄ att provet gÄr bra pÄ onsdag iallafall. Kollade ju igenom kapitel 9 (sista kapitlet i boken) och nÄgra av uppgifterna var lÀtta sÄ ska börja med det pÄ onsdag efter provet. För nu Àr det som sagt var inte alls lÄngt kvar tills jag ska vara klar med matten helt och hÄllet.

Har annars bytt om till mysbrallor och tĂ€nkte tvĂ€tta av mig sminket och bara mysa ner mig i soffan och kolla pĂ„ film och Ă€ta lite gott till det! ♄ KĂ€nner mig nöjd med denna dagen trots att det bara blivit en hemmadag, men har fĂ„tt gjort vĂ€ldigt mycket Ă€ndĂ„ sĂ„ det kĂ€nns bra. KĂ€nner mig inte lika stressad lĂ€ngre nĂ€r det gĂ€ller att plugga, utan jag gör det nĂ€r jag kĂ€nner att jag vill och behöver göra det helt enkelt.

Hoppas ni har haft en bra dag!

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229