På väg hem!

Jag, Nansha och en till från vår klass skulle ha omprov på sånt som vi antingen missat eller inte fick bra resultat på tidigare i våras. Jag hade satslära (subjekt och predikat) och det gjorde jag klart på knappt två minuter, det var exakt samma meningar som vi har haft på läxproven under vårterminen så det var bra. Jag vet att jag kommer få alla rätt på det här provet, för jag kollade i skrivboken efteråt för att säkerställa att det var rätt som jag hade strukit under.

Det här var iallafall sista omprovet från C-kursen så ska få betyg i den kursen. Men allt sånt får jag säkert reda på nästa vecka 😊 Jag sa till mig själv häromdagen att jag gör det här för att göra morfar stolt! ❤️ Han sa att jag inte ska vara rädd för att testa saker eller låta idioter trycka ner mig. Och det har han rätt i.

Men hursomhelst så är jag på väg hem igen eftersom det gick väldigt fort att göra det jag skulle göra på omprovet. Först ska jag hoppa av vid mataffären för att handla lite gott till ikväll/helgen samt en ny ost haha. Sen har jag lite saker att göra när jag kommer också som att städa lite (damma av soffbordet och spegeln) och fixa med tvätten och självklart fixa middag. Det blir tacos idag, är dock inte hungrig just nu så ska fixa det senare istället 😊

Bild från förut.

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229