Godnatt!

Har suttit och pratat med Vida på FaceTime ett bra tag nu under kvällen och vi snackade lite skit precis som vanligt och det kändes skönt att få prata av sig med henne haha! Vivi, som hon även kallas, är verkligen en av mina bästa vänner, har gått vidare från de falska så kallade "vännerna" från gymnasiet för bra många år sedan. Vilket jag är glad över ☺

Har i stort sett alltid haft falska människor i mitt liv fram tills för några år sedan - för det är nu jag har insett vilka som har tagit stor skada och vilka som faktiskt är mina riktiga vänner. Jag mår så mycket bättre nu än tidigare då vissa bara ville skada mig psykiskt, vilket är sjukt hur man ens vill en människa såpass illa.

Har fått ta emot dödshot från vissa av dem - både i skolan (första och andra året på gymnasiet) och över internet på messenger eller Instagram. Men eftersom det med gymnasiet var 10-11 år sedan så bryr jag mig inte om det längre, jag har liksom gått vidare. Personerna ifråga har förmodligen gått vidare också och det är inga personer som jag i dagsläget avskyr eller känner starkt hat till. Snarare tvärtom, jag bryr mig inte om dem. Dessa personer existerar inte för mig längre.

Gällande hotet över messenger/instagram så är det dock inget jag bryr mig om heller då jag bara skrattade åt det och skickade en printscreen till Svenja. Det enda jag gjorde var att blocka, skrattade, ryckte lite på axlarna och tog bort meddelandet, för det tar ingen skada på mig längre. Efter att jag har fått utstå massa skit, en del av sakerna vet inte ens mina föräldrar om men dem vet en hel del, så står jag här starkare än någonsin idag med bättre människor som ger mig energi än tvärtom. Det är dem som jag lägger mer fokus på än personer som vill mig illa.

Personer som tar energi från en är såna man inte ska ha kvar i sitt liv, de är energitjuvar och såna har jag tyvärr haft många av i mitt liv. Men efter att ha slängt ut såna personer så har jag märkt av att jag är mer social och gladare än tidigare. Vilket är positivt! 👌

Men däremot, går man på de som jag älskar över hela mitt hjärta, så som mina föräldrar, familj, släkt och mina vänner då är det en helt annan femma. Tyvärr har min före detta bästa vän varit riktigt elak och skrivit skit till mig om min morfar som gick bort i cancer i somras, sånt gör mig riktigt ledsen och arg. Jag tänker inte gå in på vad personen ifråga skrev, för jag kokar inombords av att tänka på det. Skulle aldrig få för mig att skriva såna saker och använda ens nära släkting som gått bort emot den personen för att såra. Aldrig. Tycker det är vidrigt beteende.

När någon använder ens döda närstående släkting emot en för att såra - då har man gått ÖVER gränsen!
Kommer aldrig någonsin förlåta såna personer.

Klockan är hur som helst strax halv ett och jag ska hoppa in i duschen nu för att sedan sova. Ska bli otroligt skönt att få gå lägga sig för är verkligen supertrött just nu - får hoppas på bättre sömn denna natten. Vi börjar visserligen inte förrän 12:30 imorgon, vilket är rätt så skönt faktiskt. Men ska ändå upp vid 9-tiden för att hinna få i mig frukost och för att jag vill ta god tid på mig att fixa i ordning mig innan jag ska åka.

Vi hörs imorgon!

Bjuder på en gammal bild från 2015/2016 🥰

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

katharinahildebrandt
katharinahildebrandt,
❤️❤️❤️❤️❤️ Why cant people spread love instead??
nouw.com/katharinahildebrandt
rebeccasphotography
rebeccasphotography,
Wondering the same 🥱❤️
nouw.com/rebeccasphotography
svenjalarsson
svenjalarsson,
Älskar dig, glöm aldrig det ❤️
nouw.com/svenjalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229