Godkänd på provet!

Som rubriken säger så blev jag godkänd på sista provet på kapitel 3 - så nu kan jag äntligen gå vidare från det kapitlet och istället göra extra uppgifterna inför prov på kapitel 4 som jag tänker satsa på nästa vecka. Lika bra att köra på prov igen då jag vill hinna bli klar före de andra i klassen så jag bara kan sticka därifrån sen haha!


Är i alla fall hemma eller ja jag har ju varit det sedan 13-tiden ungefär men har stått och pratat med grannen i ca 2 timmar och 40 minuter haha! Vi gick ner till tvättstugan för att kolla om de har stängt av den pga renovering, men de hade dem inte gjort än. Sedan gick vi till tjugonians tvättstuga för att kolla hur det såg ut där efter deras renovering och det var sjukt snyggt! Det kommer se likadant ut sedan hos oss också, dock står det i pappret vi har fått att de ska renovera fram till halva maj? Vilket inte kan stämma, eller det kan ju stämma om det är grovrenovering eller liknande. Sedan kommer vi få digitala tavlor istället, så man kan sitta hemma och boka tvättid, hur bra?!

Den informationen fick vi från fastighetsskötarna som kom till den tvättstugan förut haha!

Jag och grannen ska ner till tvättstugan vid 19-tiden och tvätta, lika bra att få det gjort. De börjar ändå med renoveringen imorgon bitti, sen får vi väl se hur lång tid det tar men jag hoppas inte till halva maj månad utan att det är till mars istället. Kan varit så att någon har skrivit fel och råkat skriva maj? haha! Vi får se helt enkelt!

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Jagärmamma
Jagärmamma,
Grattis till provet 🥳🎉
nu får du kämpa på med nästa kapitel
jag hoppas de menar mars
får ni tvätta i någon annans under tiden er renoveras ?
kram ❤️💕
nouw.com/jagärmamma
rebeccasphotography
rebeccasphotography,
Tack så mycket! 💖 Det ska jag göra, försöker så gott det går! 🙏🏼 Hoppas också att de menar mars, tänker inte vänta till halva maj 😳 Ja vi kommer få gå till en annan tvättstuga och även till en liten tvättbod också. 👍🏼 Kram 💖
nouw.com/rebeccasphotography
Ingajohansson
Ingajohansson,
rebeccasphotography
rebeccasphotography,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229