FRIDAY

Hej på er mina fina, hoppas ni mår bra!

Jag mår faktiskt bra för det är ju trots allt fredag & vem gillar inte fredagar? Jag vaknade upp utvilad och pigg klockan 9 i morse men låg kvar till 12:30 innan jag gick upp för att starta dagen. Det bästa är ju att vakna upp och inse att man är ledig en fredag, bästa fredagsfeelingen! Fixade i ordning mig snabbt efter att jag gick upp och tog mig en promenad till affären som ligger knappt en minuter härifrån, köpte lite snacks till ikväll.

Har även städat och fixat lite här hemma samt rensat bland alla schampoflaskor i badrummet också, så har fått slänga en del flaskor, bland annat schampo och balsam som jag aldrig kommer använda igen från något konstigt märke. Håller mig till TREsemmé som även professionella frisörer rekommenderar, älskar deras med kokos och även en annan som min mamma köpte till mig från samma märke.

Ska fortsätta fixa lite här hemma så jag sedan kan koppla av och bara ta det lugnt och äta min andra bit av kebabrullen som jag köpte med mig hem igår. Ikväll blir det filmmys och snacks, skönt att inte ha något inplanerat denna helgen iallafall. Funderar även på att återvända till Facebook igen, men ska nog vänta ett tag till för de var faktiskt väldigt skönt att slippa använda skiten helt ärligt ☺

Hur är vädret hos er? - Här är det soligt och 7+ grader, så himla härligt att dagarna blir längre och det dröjer tills solen går ner numera. Sommaren är på väg mina vänner, vi får stå ut ett litet tag till!

Önskar er en fin fredag!

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229