Det går bra nu 🍾

Hej på er mina fina, hoppas ni har haft en bra dag!

Den här dagen kunde ärligt talat inte bli bättre än vad den faktiskt blev. Jag åkte hem till min mormor för att göra hemtenta ✏️ Det var inga lätta frågor men det gick bra ändå, fick till och med svar på provet ganska direkt efter att jag skickat in det. Fick D, vilket ligger mellan G och VG, det känns toppen! 💃🏻

Men det slutar inte där, i en annan kurs så hade vi i uppgift att göra personporträtt/intervju med någon vi känner. Jag hade tänkt fråga Frida, men hann inte riktigt med det så jag hittade på en intervju med henne. Eftersom jag känner henne för bra och har känt henne sedan 1998 så vet jag ju en hel del så det var väldigt lätt att även komma på svar utifrån det. Vet ni vad jag fick för omdöme på den uppgiften? ETT F***ING B!! 🍾 Det går bra nu! Hade nog fått A om jag bara hade lagt in en bild på Frida, men jag kan ju inte använda en gammal bild på henne.. Men beskrev på ett ungefär hur hon såg ut, vilket borde räcka egentligen.

Jag är faktiskt stolt över mig själv att det helt plötsligt går så otroligt bra 🥲 Jag hade inte räknat med ett B utan tänkte att jag skulle behöva få göra om den, men icke!

Hursomhelst så sitter jag på bussen på väg hem igen efter att ha varit hos mormor sedan 10:30 ungefär. Det blir att hoppa in i duschen direkt för imorgon ska jag till skolan och då ska vi ha ytterligare ett prov, fast i läsförståelse. Jag tänker absolut inte ha några förhoppningar den här gången.

Men det är ett tag tills jag är hemma igen 😴 tog den bussen som tar längst tid haha! Gick ingen annan buss hem, så då får man göra det bästa av situationen helt enkelt.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Vi hörs senare!

/ Rebecca

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,

Härligt grattis

nouw.com/soffiaz_85
rebeccasphotography
rebeccasphotography,

Tack så mycket 💕

nouw.com/rebeccasphotography