Årsresumé 2019 - DEL 1

Januari

Början av januari i år så bytte jag och Hanna klass eftersom vi var bara två elever under hela hösten 2018 och nu blev vi istället 9 stycken i klassen. Trivdes som fisken i vattnet helt enkelt!

Min mobil slutade fungera så den fick lämnas in på lagning men efter att ha varit utan den i drygt 2 veckor så visa det sig att den hade laddats ur trots att den hade 100 % när jag vaknade den morgonen. Så det var bara att köpa en ny laddare haha! De hade återställt allt på mobilen men tjejen inne på media markt (där jag lämnade in den då jag köpte mobilen därifrån) hjälpte mig att återställa tillbaka allt igen. Så tacksamma för kunnig personal på Media Markt! ♥

Februari

Början av februari var det dags för dop igen - denna gången min sysslings sons dop. Mysigt! <3
Började umgås mer och mer med Nansha och Beshar både i skolan och utanför, insåg även att det var första gången jag äntligen hade riktiga vänner från skolan. Har tidigare bara haft falska "vänner" som påstått sig vara mina bästa vänner, men som sedan visat sin falska sida :-) Härligt!

Mars

Födelsedagsfirande hos mina kusiner då den äldsta pojken fyllde hela 15 år och så blev det såklart kattmys också men med Sixten (se bild) ♥ Innan födelsedagsfirandet samma dag så åkte jag en sväng till Fridhemskyrkogård och hälsade på min gammelmormor & gammelmorfar som ligger där. Gick förbi Backatorp också, härliga minnen därifrån - lekte alltid där när jag var liten då jag och Frida var bästa vänner! Härliga tider!

Andra delen kommer snart.

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229