9 oktober 2019

Hej pĂ„ er! 🍁🍂

Idag blev det ett vÀldigt sent inlÀgg - men har helt Àrligt inte haft nÄgon större lust att blogga idag pga lite saker. Jag fick reda pÄ att min före detta vÀn E (nÀmner ej hela namnet..) hade ljugit för mig i princip över ett helt Är. Hur sjukt Àr inte det? Dock visste jag det hela tiden att hon har ljugit dÄ det handlar om att hon la skulden över mig för en extremt ALLVARLIG grej. Vilket jag kan vÀlja att polisanmÀla dÄ detta Àr en allvarlig anklagelse.

Jag kommer inte gÄ in pÄ vad det handlar om, men jag kan sÀga att hon kom ut med sanningen idag. Och hur jag kÀnner för det Àr vÀldigt blandat, Àr bÄde frustrerad men samtidigt glad över att hon faktiskt sa sanningen för en gÄng skull. Hon förklarade Àven om det missförstÄnd som uppstod slutet av juni angÄende bilden pÄ mig och killarna, vilket kÀnns bra.

Nu kĂ€nner jag iallafall att jag kan gĂ„ vidare och börja pĂ„ ett nytt kapitel med bĂ€ttre vĂ€nner 😊 Vilket jag hoppas att E ocksĂ„ kan göra sĂ„ smĂ„ningom och att hon kommer kunna ordna upp sitt liv och sluta ljuga om sĂ„pass allvarliga grejer för att sedan lĂ€gga skulden pĂ„ nĂ„gon annan. För sĂ„na saker kan leda till extrema Ă„ngestattacker och allt vad det Ă€r, sĂ„ tĂ€nk er för en extra gĂ„ng till innan ni anklagar nĂ„gon.

Men nu har jag haft sÄna fantastiskt fina vÀnner som stÄtt vid min sida och sagt gÄng pÄ gÄng att hon bara ljuger och sÀger sÄna saker för att fÄ mig att mÄ dÄligt. Vilket visade sig stÀmma ocksÄ. Extra glad Àr jag över att ha @svenjalarsson i mitt liv som hela tiden har haft rÀtt om E.

Hursomhelst, skolan rullade pĂ„ bra idag och jag kĂ€nner att jag fick vĂ€ldigt mycket gjort under lektionerna. Vilket kĂ€nns fantastiskt đŸ˜ŠđŸ™đŸŒ Efter skolan sĂ„ Ă„kte jag ivĂ€g med lite pant och gjorde mig av med tre hela pĂ„sar. Mitt bankkort blev extra glad för det dĂ„ jag slapp betala det jag köpte med kortet haha!

Vad hĂ€nder i helgen dĂ„? Jag ska försöka packa klart sĂ„ mycket som möjligt eftersom det Ă€r nĂ€sta helg flytten sker 😍 det var ju typ 2 mĂ„nader kvar nyss? Och nu Ă€r det endast 10 dagar kvar, helt galet vad tiden har gĂ„tt fort!
MĂ„ste Ă€ven fixa tidningspapper sĂ„ jag kan slĂ„ in ömtĂ„liga saker som ljuslyktorna och sĂ„na saker. Annars fĂ„r jag försöka skydda allt sĂ„nt med filtar och kuddar, det borde fungera ocksĂ„! đŸ€·đŸœâ€â™€ïž Det Ă€r Ă„tminstone mjukare Ă€n tidningspapper haha!

Det kommer inte hĂ€nda sĂ„ mycket mer ikvĂ€ll, ska Ă€ndĂ„ gĂ„ lĂ€gga mig och sova snart eftersom jag ska upp fruktansvĂ€rt tidigt imorgon.. 😮 Men tur att vi Ă€r lediga sen efter morgondagens korta skoldag.

Med detta lÄnga inlÀgg sÄ sÀger jag godnatt.

Vi hörs mer imorgon!

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229