5 november 2019

Hej på er mina fina, hoppas ni mår bra!

Jag är hemma från skolan idag... vaknade med feber i morse och dessutom så somnade jag inte förrän vid halv 3 inatt, riktigt segt! Bestämde mig för att stanna hemma, men troligtvis åker jag imorgon eller det beror på hur jag mår såklart. Är inte förkyld eller något sånt, eller jag börjar bli smått förkyld men det är inte så farligt.

Har varit en sväng till Lidl och handlat lite samt köpte ett nytt paket med ägg så jag kan baka senare idag. Det är väldigt fint väder, men fruktansvärt kallt 😣 Enligt väder appen ska det regna senare, hoppas inte det men hade ändå varit mysigt med regn.

Sitter hursomhelst i soffan och tittar ut genom fönstret och tänker på hur skönt det hade varit att ha balkong högst upp. Men att ha uteplats där man kan grilla på sommaren är ju inte så dumt 😊👌🏼 Det är ändå ganska lyxigt att ha en uteplats. Men det kommer bli ett problem sen när det är dags att skaffa katt, även om tanken är att skaffa innekatt så vill man ju ha öppen altandörren sen till sommaren.

Men får se hur vi löser det på bästa sätt, finns säkert något man kan göra, typ sätta upp ett relativt högt staket eller något liknande så den inte smiter. 😊 Men planen är att skaffa katt under jullovet, för då är vi ändå lediga och det finns möjlighet att vara hemma med kattungen och vänja den med allt nytt ☺️

Men vi får se helt enkelt.

Ha en fortsatt fin tisdag!

Jag bara älskar kameran på min iPhone 8 Plus! 😍👌🏼
speciellt den porträttkameran!

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229