23 januari 2020

Godmorgon på er mina fina, hoppas ni mår bra!

Äntligen torsdag! Och snart är det helg igen efter denna skoldagen! Vaknade iallafall för en stund sedan av att snickarna började borra igen. Tur att jag åker om ungefär en timme så jag slipper höra det här borrandet haha!
Tänkte först stanna hemma men ska faktiskt åka till skolan iallafall. Sen får vi se hur länge jag stannar kvar, det kan bli en timme eller hela lektionen som är två timmar. Vi får se helt enkelt! 😴

Ska bädda sängen och sedan sminka mig innan det är dags att åka till skolan. Idag blir det nog att börja på extrauppgifterna innan prov, men provet tänker jag nog inte göra förrän om 2 veckor ungefär. Har stressat mig fram i boken och det är nog det värsta man kan göra. Men nu ska jag som sagt ta det lugnt och inte göra klart ett kapitel på en dag och sen hoppa på ett nytt prov.

Nu har jag iallafall gjort klart kapitel 5, vilket jag skulle varit klar med nu så det känns bra 🙌🏼 För nu är det som i planeringen igen, som sagt jag har gjort klart kapitel 5 och ska påbörja kapitel 6 i februari, alltså ska jag göra ett kapitel för varje månad fram till maj!👌🏼😊 Sen är det slutprovet på hela boken, men får se om jag gör den, för har inte gjort slutprov på de två andra böckerna men fick ändå D som är mellan Godkänt och väl godkänt. Men slutprovet i sista boken den gör man bara för att höja betygen lite mer, annars får man E som är godkänt. Men vi får se helt enkelt! Det är ju långt kvar till maj så hinner ju tänka haha!

Nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna med bussen som går strax eftersom det är ett byte också. Vill ju ha lite rast innan lektionen drar igång halv elva.

Ha en fin torsdag! 🌷

Vi hörs senare!

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229