1 december 2019

Hej på er mina fina, hoppas ni mår bra!

Tänk att det redan är december månad.. och om en månad är det 2020?! Helt galet! Det händer väldigt mycket roliga saker under den här månaden - bland annat ska jag till min faster i en vecka och vara kattvakt, vilket ska bli så himla mysigt 😍👌 Ska även fixa mina naglar i Kongahällacenter (min faster brukar göra sina naglar där så ska testa också) under den veckan inför jul & nyår - ja mycket mer kommer såklart hända under december. Årets mysigaste (& stressigaste) månad! ❤

Vad händer idag då? - Klockan är strax tre och det har inte hänt så mycket idag, har precis fixat mig och lite så för tänkte dra ut på stan en sväng. Och ikväll blir det tacos, vilket var så himla länge sedan sist så det ska bli riktigt gott faktiskt. Försöker även få tag på mamma som är i Egypten och ska vara det i 2 veckor, men vi har oftast kontakt via messenger om så är fallet. 😊 Hade ju inte tackat nej till att följa med henne i två veckor och slippa denna kylan här haha!

Eftersom det är första december så är det ju en självklarhet att lyssna på julmusik, vilket jag gör just nu 🙈 det är sällan jag lyssnar på svenska jullåtar men nu har jag faktiskt börjat lyssna på Peter Jöbacks jullåtar från hans album "Jag kommer hem igen till jul" som även har gjorts till film.
Älskar låten När natt flyr (lägger in videon längre ner), så himla fin och julig ❤

Önskar er en fin första advent! ❤

Från "Jag kommer hem igen till jul" 

oxox rebecca

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229