Hej kompisar !

Tisdag, och veckans absolut tråkigaste dag enligt mig. Klev upp vid 05.30 halvt levande och åkte till jobbet. Jobbar för er som inte vet på ett äldreboende så mysigt. Slutade vid fyra tiden och mötte då spontant upp Ella för fika som blev middag. Vi testade ett nytt ställe, Flower Market, som ligger inne på Frölunda Torg. Tog in deras bacon burger, wow alltså!! Så god, ni er ju själva hur smaskig den ser ut. Svängde även förbi Gina, stammis där nu för tiden, dock hittade jag inget som var värt att ta med hem.

Nu ligger jag hemma i sängen och kollar Wahlgrens Värld varvat med nakd.com, försöker hitta den perfekta hoodien i en rolig färg, är sugen på en marinblå hoodie..

Imorgon är min sista jobbdag för veckan, vilket betyder långledigt.Wehoo!!

Hej så länge :)

Flower Market

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Måndag och ny vecka. Jobbat hela helgen så i mitt huvud är det typ onsdag eller något? Har hur som helst varit ledig idag. Vakande tidigt imorse och åt frukost samtidigt som solen gick ut, så fint. Åt i vanlig ordning avokadomackor plus kaffe, äter inget annat, känns som att det är beroendeframkallande. Vad gör dessa avokados med en ??? Efter frukost tog jag tag i mitt rum, storstädade och rensade ut kläder från garderoben, så skönt!

Har i stort sätt legat hemma hela dagen och slökollat serie, varit ute på promenad i solen en stund och lyssnat podd men annars har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt. Beställt lite kläder och en julkapp, annars ingenting.


NU: Beställa en tröja från NAKD, och dricka varm choklad.


Likes

Comments

Rebeccasjosten@Instagram

Förutom här så postar jag mycket bilder på instagram, älskar den appen, eller egentligen hela processen. Från att ta en bild till redigeringen till instagram. Tycker det är så kul att sitta och pilla med olika effekter och filter på både datorn och på olika appar i mobilen. Följ mig gärna på Instagram, heter Rebeccasjosten

Likes

Comments

Vardag
Då var det måndag igen, känns som att jag alltid skriver det, kanske är det för att jag bara skriver här på de dagar som känns som måndag varje gång. I vilket fall är det nu vecka 48 och det betyder att det är fyra veckor kvar på detta år??? På fredag är det första December och efter det kommer tiden flyga förbi, hjälp!


Idag var mitt första pass efter två lediga dagar i helgen, lite halv segt faktiskt. Kändes ungefär som att gå tillbaka till skolan efter en helg och skoj, dock ingen söndagsångest vilket är så jäkla skönt. Igår låg jag bara hemma och kollade Modern Family och somnade vid elva, helt perfekt söndag.

NU : Redigera lite bilder, fixa mat inför imorgon och lyssna på Bianca och Alices nysläppta podd.


  • Filed under: Vardag

Likes

Comments