Mat

"Ska vi ses och plugga?"- en bra ursäkt för att dra till ett mysigt fik tänkte vi. Jag hade hört om Kafé Magasinet innan jag flyttade hit och ville testa det asap. Riktigt mysigt ställe! Kaffet var gott och väldigt instagramvänligt haha. Nästa gång ska jag nog testa deras pasta eller någon av deras mackor som såg sjukt goda ut!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

För drygt två veckor sen packade jag ner mitt liv i några väskor och flyttade till gbg! Har äntligen landat ordentligt och trivs hur bra som helst. Började mina andra vecka på universitetet idag vilket känns helt sjukt?! Nu har det liksom dragit igång på riktigt! Hur som helst så tänkte jag försöka dra igång med bloggen lite mer regelbundet nu när jag faktiskt har något intressant att skriva om. Bloggen lär förmodligen bestå 90% av matbilder men det är ju det jag lever för.

Likes

Comments

Tips

Några bilder från Mario Testinos utställning på Kunstforeningen i Köpenhamn. Utställningen bestod av både gamla och nya bilder, samt en film där Mario berättade om tankarna bakom hans fotograferingar etc. Förutom utställningen i sig fanns det väldigt många fina böcker att lägga händerna på. Det blev inget köp för min del men jag är lite sugen på att åka tillbaka faktiskt. Förresten, hur snygga är inte stolarna på den sista bilden?! 

Likes

Comments

Mat, Tips

En härlig avokadolunch i Köpenhamn tidigare idag, rekommenderas! Jag och Anna ville ta vara på vår lediga dag så mycket som möjligt och bestämde oss för att åka över till Köpenhamn för att först gå på Mario Testinos fotoutställning på Kunsforeningen för att sedan (i vanlig ordning) spendera några timmar med att äta. Älskar att titta på konst, framförallt fotografier – tycker det är avslappnande att drömma sig bort bland bilderna och att skapa sin egen uppfattning av dem. Nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon väntas jobb jobb och jobb...

Likes

Comments