Lång timr no see.. jag har haft så mycket att göra på senaste att de nästan är sjukt. Sitter här ute i solen med en cigg och redbull innan de är dags att dra sig till jobbet. Är inte alls sugen på att jobba idag då jag var uppe tidigt utav helvete för att dra till körskolan.. men men, cash is king 💸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu så borde jag verkligen sova men det går inte. Jag har en miljon tankar i huvudet. Jag har sjuka flashbacks och vet egentligen inte vad jag känner. Jag känner både glödje och sorg på samma gång. På toppen utav allt så är jag både orolig och rädd över vilket sorts besked jag kommer att få imorgon. Jag har en känsla av att jag inte behöver oroa mig men samtidigt så är jag spänd.

Fan, hur ska jag någonsin kunna somna? Med alla dessa tankar och känslor i min kropp så kommer det antagligen bli ännu en sömnlös natt.

Likes

Comments

Varje morgon så tar jag ett glas tropisk juice. Varför? Jag har ingen aning.
Efter varje gång jag har druckit första klunken så ångrar jag mig. Jag är allergisk mot den så varför dricker jag den? Kanske av samma anledning som varför jag äter citron och allt annat jag inte tåler. Jävla satan.. Nu sitter jag på bussen och hela munnen känns svullen, kliar och svider något rent åt helvete..

Likes

Comments


Likes

Comments

Efter en ganska deppig och stressfylld vecka så är jag nu tillbaka som vanligt. Jag har verkligen haft fullt upp med allting så har inte haft tid att uppdatera så mycket som jag brukar.

But, i'm back!

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Nostalgi, så mysig och så bra!

old but gold ❤️


Likes

Comments

Efter att ha käkat pizza och tittat på film så går jag nu och lägger mig. Upp tidigt i,orgon för att åka till brandorama på brandutbildning. full rulle imorgon då jag även ska shoppa, till körskolan och 100 andra saker.

Ska även på personalfest nästa helg och är redan duktigt nervös. Måste visa en bra sida, vad ska jag ha på mig? vilka skor? vilken sminkning? hur ska jag ha håret? En miljon tankar samtidigt. Men men, nu ska jag sova!


Likes

Comments