UNIVERSAL STUDIOS

Hej! Nu är vi som sagt i Singapore efter många om och men haha. Aldrig varit med om en så kaotisk dag som igår, försenade flyg och bara massa stress. Men vi klarade det och var framme två timmar för sent. Vi bor på flådigaste hotellet, dom måste ju ha undrat när vi kom in med våra väskor haha. Vi tog taxi ner till ett ställe där det bara fanns streetfood, så vi slog oss ner och åt lokal mat. Sedan tog oss vi tillbaka till hotellet och somnade gott i vår säng som är magisk.

Idag när klockan ringde var det bästa dagen, universal studios stod på vårt schema. Först åt vi frukosten här som var riktigt bra sen promenerade till tunnelbanan.

Ja detta är en stor dröm som gick i uppfyllelse. Har varit så speedad hela dagen och har haft största leendet hela tiden. Syns ju skapligt på varje bild hahaha.. Var så kul att först se allt i Madagaskar, åkte någon karusell och sedan var det en show med alla karaktärer haha. Sedan hamnade vi i far far away, alltså shreks värld. Där gick vi in i slottet och tittade på en 4D bio, så kul! Sedan gick vi mot Jurassic park, en egyptisk värld, sci-fi-värld där vi fick se hur man gör olika effekter osv i filmer och Hollywood. Allt var så verkligt och häftigt, förstår inte hur allt är uppbyggt. Vi var där hela dagen och var värt varenda krona. Är helt klart bland det bästa vi gjort på denna resa. Trötta efter denna dag beställde vi mat upp till rummet, nu ska vi kolla på film!

  • Nära Singapore

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229