Seminyak

Hello! Igår lämnade vi Ubud och åkte vidare mot Seminyak som är en lite större stad. Vi älskade Ubud, lugnet, alla restauranger och mysiga gator med marknader. Aldrig bott på ett mysigare ställe, älskade det och vår balkong ut över djungeln. Denna stad är inte alls lika mysig och vi bodde en bit ifrån alla restauranger så kände oss lite otrygga i området, fanns dock vakter o poliser här o var. Vi bodde riktigt fint och det var ett hotell med fin pool och frukostbuffé.

Igår träffade vi äntligen Mikaela och Magda, vi träffades en gång i Byron Bay och har haft kontakt under tiden vi rest på olika håll. Så vi möttes igår för mat, vattenpipa och utgång på det fetaste stället jag vart på. Var i en gammal kyrka, helt sjukt var det. Men vi var lite sega så vi gick hem ganska skapligt.

Idag tog vi en dagsutflykt till Kuta som är huvudstaden här i Bali, gått lite i olika affärer och sitter nu på ett lunchställe. Vi har inga planer vad vi ska göra senare och hur underbart är inte det att bara kunna göra exakt vad vi känner för?

  • Nära Kuta, Badung Regency, Bali, Indonesien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229