AIRLIE BEACH/REGNKAOS

Hello! Här sitter vi fast i airlie beach, har varit riktigt dåligt väder i några dagar... Vi kom hit i onsdags och checkade in på hostel, på kvällen mötte vi upp Malin och hennes pojkvän på en drink, trevligt! På torsdagen var det äntligen dags för båtlivet i två dagar och whitsundays. Jag som är lite nojig tog det säkra före det osäkra och köpte åksjuketabletter ifall att, tog två innan avgång och av någon anledning blev jag nästan hög på dom. Hahah det varade nästan hela båtresan och även John som också tog en tablett. Vi blev inte åksjuka iaf som tur var men lite snurriga i huvet.

Båten var helt sinnes med två stora nät man kunde ligga o sola på. När vi åkte ut var det fint väder men efter någon timme började det första regnet, sedan kom det skurar hela dagen. Vi snorklade, lyssnade på musik och bara hängde. På kvällen drog killarna fram guran för musik och sång, då mådde vi. Morgonen därpå var det ännu molnigare och regnade, men vi åkte till själva whitsundays som var sjukt fint men som hade varit 1000 gånger finare om solen hade tittat fram. Där testade jag även på att smaka en myra som skulle smaka lime, fräscht. I spöregnet gick vi och kände på vattnet, var vatten på olika ställen man kunde doppa sig i och där såg vi en stingrocka så var inte jättetaggad på att ligga där i o plurra.

När vi kom tillbaka till båten var vi helt dyngsura av allt regn, då bestämde hela gruppen att vi skulle avbryta resan och åka in mot fastlandet samma kväll, tråkigt att missa resan pga regn... Innan vi åkte tillbaka stannade vi och snorklade på ett ställe, det var så sjukt häftigt för det kryllade av massor av olika fiskar, stora som små. Sedan åkte vi tillbaka mot land och såklart drog jag värsta halken på rygg som ett fint avslut. Vi var otroligt nöjda med allt annars, bra mat och en snygg personal. Två australienska bröder med värsta lockarna i håret så jag och Ebba var mer än nöjda. När vi kom i land fick vi ta ett hostel för en natt där det regnade in i min säng.. och sedan gick vi ut och käkade på kvällen, åt kött för första gången på 7 veckor?!? Var så himla gott, testade även smaka på krokodil. Det smakade ungefär som kyckling, vilken allätare man blivit här? Igår fick vi reda på att alla bussar är inställda pga regnkaos, det har regnat konstant i 24 timmar så vägar här varit översvämmade. Pga detta missar vi även hela magnetic Island som vi hade sett fram emot.... Så blev extra dagar här, vi skulle åkt härifrån på måndag men bussarna hade redan börjat gått idag så vi bokade snabbt en buss ikväll och åker direkt till Cairns. Då skippar vi Townsville som vi skulle ha utgått ifrån till magnetic. Så vi har förlorat massor av pengar på detta då vi ej får tillbaka något och måste boka extra boenden osv.. Men men hoppas på att det blir bra i Cairns, detta är vår sista buss här?!? Så jävla sjukt vad tiden har flugit iväg, nu ska vi börja titta på resor till Bali.

Nu ska vi fördriva denna dag innan vi sticker vidare!

HEEEEJS!

  • Nära Airlie Beach Queensland , Australien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229