2017 är nu över. Jag är nog inte den enda som kan sträcka upp handen och säga att det varit ett hemskt år. För faktiskt, det är så lätt att dra till sig det varje gång det är ett nytt år. Men jag har varit med om saker jag bland annat inte trodde jag skulle vara med om. Saker som gör ont och saker som är det bästa någonsin. Stora saker har hänt men med små bra marginaler har mitt liv kompenseras upp. Jag älskar året 2017 på många sätt men hatar det också på så många mer sätt. 2017 har varit mitt mest händelserika år hittills på gott och ont. Har varit på många resor och haft så många fina vänner. Tack för det. 2018 ska bli ett år med en hälsa på topp och att alla omkring mig ska må bra.

MEN icke att förglömma, finns det nått år där man har levt på dans och rosor dag in och dag ut? Svar nej.

Som en klok gammal tant sa till mig "året har inget att erbjuda utan det är vad man gör det till".


Gott nytt år!

Likes

Comments

Likes

Comments

Generellt så är man lycklig när man skrattar och har ett bra flöde på Instagram med många följare. människor, såsom jag och de som är yngre och äldre än mig åker ner i den fällan. Visst, man blir lycklig när man får bekräftelse av många människor som gillat ens bild. Man blir även lycklig när man får ett meddelande av olika slag av beundrare och man blir även lycklig när någon kommenterar att man ser bra ut. Fast... blir man verkligen LYCKLIG ? Vad skapar lycka i människors liv. Vad skapar lycka i mitt liv?

Jag vill ha ett facit på vad som gör mig lycklig. Så jag ständigt kan pussla ihop så jag är lycklig, Försökte googla mig fram till det där facit som jag gärna vill hålla hårt om och ha svart på vitt vad som gör en människa lycklig i livet. För visst är det lycklig vi vill vara under vår levnad på jorden? Är det verkligen så lätt att bara "vara" lycklig.

Vad definierar ordet lycka. Det är vad man vill definiera det till. Så vad är LYCKA egentligen, HUR blir man lycklig och NÄR vet man att man är lycklig.

Fast, att vara glad och lyckligt ett helt liv förstår till och med jag är omöjligt.Likes

Comments

Han fick prov starta i Skellefteå i söndags. Kusken fick körorder att köra ett snällt lopp med bara ryggar. Placeringen är bara en siffra, huvudsaken var att han skulle bjuda till hela loppet samt trava bra. Nu gjorde han det så då ska han få jobba på nu i en månad tills jag och min syster ska sikta på nästa start.

Till nästa start ska han vara på tårna och väldigt nöjd för dagen 💕

Likes

Comments