Nu är jag på väg hem från Lidköping. Jag var där för att hämta mina teamkläder och lite kosttillskott. Fick även en riktigt snygg vattenflaska i glas.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Var i Trollhättan idag och hälsade på min älskade syster och hennes familj. Åh det är lika underbart varje gåg att få träffa lilla Molly. Snart är hon redan två år! Jisses vad fort tiden går!

Likes

Comments

Jag sov hos Emma inatt och vi startade denna soliga morgon med en härlig promenad i solen och sen en grym frukost. Nu sitter vi i soffan med mat-koma. Vi var så hungriga att vi nästan käkade upp alltihop. Haha!

Likes

Comments

Ett grymt benpass idag på gymmet! Fokuset låg på att få grym kontakt där av hög-reps och låga vikter. Jag fick kontakt precis där jag ville och nu bränner det som satan i rumpan.

Likes

Comments

Team PersonBästa ärr inte enbart ett tävlingsteam utan säljer också kosttillskott. Jag köpte självklart med mig lite hem från team-träffen igår. Idag provade jag PWO:n och jag kan, med handen på hjärtat, säga att det är den godaste PWO:n jag någonsin smakat! De bästa PWO:erna på marknaden smakar bedrövligt med denna både smakar grymt och ger en grym kick på gymmet!

PersonBästas PWO finns att köpa här: Personbästa kosttillskott
Om du skriver in "rebecca5" får du även lite rabatt på hela köpet.

Likes

Comments

Som ni kanske har sett på instagram så har jag bytt tävlingsteam till "Team Personbästa" i Lidköping. Jag var och träffade dem idag och vi blev bjudna på "frunch" på La pitit iLidköping. Det var otroligt gott och teamet var ett riktigt härligt gäng. Känns som det kommer bli riktigt bra detta!

Likes

Comments

Mamma och Victor var och hämtade nya familjemedlemmen idag så låt mig presentera för er lilla Fanny. Och jisses vad liten hon är!

Likes

Comments

Har verkligen fått dille på dessa godingar! De är så goda och har ett otroligt bra innehåll vilket är perfekt efter dagens benpass!
Jag tycker de är som godast när de kommer direkt från ugnen och fortfarande är varma! Då är de krämiga så inget smör behövs! Dessa måste ni verkligen testa om ni inte redan gjort det! Receptet hittar ni några inlägg tidigare här i bloggen.

Likes

Comments