Här har ni lite bilder från de senaste dagarna, då jag bland annat hunnit bada massor, kolla bal och student, träffa kompisar, ja lite allt möjligt. Igår var jag på handledarutbildning så att även jag ska få börja övningsköra och det var nog det drygaste jag varit med om, den tog ju aldrig slut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag tagit sommarlov och jag är stolt över mig själv. För er som känner mig, vet att det inte händer ofta. Men jag är stolt att jag har tagit mig igenom tvåan och dessutom är ganska nöjd med resultatet. Detta skolåret har varit som en bergochdalbana, ibland har jag haft jättekul och mått toppen, medan andra dagar och perioder har varit mycket sämre. Tvåan är ett jobbigt år för de flesta, och största anledningen för mig har nog varit att jag har läst mycket fler kurser i år än vad jag kommer att göra i trean. Vissa perioder har det känts som allt varit emot mig, skolan, handbollen, allmänt livet, men jag har gjort det. Nu har jag äntligen sommarlov och det har aldrig känts med välbehövligt än nu.

Likes

Comments

Långhelgen har spenderats med mamma och Amanda som kom ner i fredags. Vi har bland annat hunnit med frukost på Kafferosten (vilket man måste testa om man kommer till gbg), Liseberg, shopping, picknick och träffat Rapparna.

Tre "skoldagar" kvar innan jag tar sommarlov, och det är för min del mest utfyllnadsdagar då jag är klar med allt. Ska bli jätteskönt att få komma hem och inte behöva stressa, men samtidigt kommer jag sakna lite folk i Göteborg.

Likes

Comments