Sportlovet är över och första veckan i skolan är strax avklarad, skönt! Kan säga att det inte är så kul att komma tillbaka efter sportlovet och få veta att man har minst ett stort prov varje vecka 4 veckor framöver, men har i alla fall stockholmsresan att se framemot i slutet av mars. Nu ska jag ta och äta något innan jag ska sova, är helt slut.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från de senaste dagarna.

Nu är det mindre än halva lovet, vilket känns jättekonstigt då jag inte gjort så mycket, men blir tyvärr så då jag är den enda som har lov.. Jag har i alla fall bakat lite bullar, varit i Kiruna och sett handboll, sett William Spetz's föreställning som var otroligt bra, gått på en högskole- och arbetsmässa som tyvärr inte gav speciellt mycket, men fick i alla fall en lunch med Elice vilket alltid är något. Imorgon blir det att träffa Fanny och kanske hinna plugga lite fysik innan då jag hat prov nästa vecka.

Likes

Comments

Imorse när jag var påväg ut genom porten fick jag en chock, det låg ju något vitt på backen! Tror inte jag sett någon riktigt snö i Göteborg denna vintern och trodde faktiskt inte jag skulle få se det, men klagar inte. Nu är jag ju äntligen påväg hem till ett ställe men liite mer snö. Ska bli så skönt att komma hem och bara kunna ta det lugnt och träffa lite vänner.

Likes

Comments

En halv skoldag kvar och sedan tar jag lov! Tror aldrig ett lov har varit så välbehövligt som nu, inte för att jag har haft massor i skolan, men längtar hem så sjukt. Väskan är nästan färdigpackad, sista skoluppgiften innan lovet är inlämnad så det känns i princip som jag redan är påväg. Nu ska jag nog sätta mig och se något avsnitt av Arrow innan jag somnar.

För övrigt så är sista bilden på tomatsoppan jag gjorde i måndags som faktiskt var riktigt god!

Likes

Comments

Efter en seg vecka i skolan är det äntligen helg! Dessutom åker jag hem på torsdag, längtar så otroligt. Idag ska jag bara ta det lugnt, kanske plugga liiiite men känner ingen direkt tagg att göra det..

Något som är roligare än att plugga är att jag och Malin ska se Ed Sheeran i Stockholm den 30 mars!! Lyckan när mamma faktiskt fick biljetter, jag gick in i väntrummet 1 minut efter man kunde och tog mig aldrig ens in, så ni förstår vilket tryck det var på biljetterna. Hoppas att ni får en bra fredag!

Likes

Comments