Galet att det är första december imorgon?! Jag förstår verkligen inte, men jag tycker det är så mysigt att julkalendern börjar. För er som inte vet det, har jag sett otroligt många julkalendrar, även från innan jag var född, och jag älskar dem fortfarande. Passar även på att dricka massor av chai latte då det är sjukt gott, är typ beroende just nu haha.

Har fortfarande otroligt mycket att göra i skolan, så är helt slut nu och känner att ett jullov blir välbehövligt. Det är så mycket som åker runt i hjärnan hela tiden, men då är det skönt att bara gå ut och gå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min helg startade med jul på Liseberg i fredags, vilket var otroligt mysigt! Igår åt vi frukost på kafferosten och sedan gick vi en sväng på stan och letade efter lite julklappar. Idag har vi spelat match mot Skara, som gick sådär menmen, sånt är livet. Nu ska jag i alla fall sätta mig och plugga lite innan jag tar en tidig kväll. Är verkligen inte redo för måndag imorgon.

Likes

Comments

Idag är det alltså 1 månad till julafton?! Är otroligt taggad, men ska hinna så sjukt mycket innan så har inte tid att börja längta än haha. Otroligt skönt med fredag imorgon, helgerna fram till jul är så välbehövliga då skolan är helt kaos just nu, men sånt är livet I guess. Nu borde jag egentligen sova för har morgonträning imorgon oops

Likes

Comments

Onsdagar är lätt bästa skoldagen, jag har sovmorgon, slutar tidigt och har dessutom inte så jobbiga lektioner. Efter skolan åkte jag in till stan för att träffa Karin som skulle till Göteborg med jobbet, så då passade vi på att äta middag tillsammans. Sedan åkte jag ut till Landvetter där jag skulle möta mormor som ska stanna här i drygt en vecka. Nu ligger jag äntligen i min älskade säng med en välfylld kyl, as usual när någon är här och hälsar på haha. Men nu ska jag ta och lägga mig för är heelt slut

Likes

Comments

I princip allt jag har tid att tänka på just nu är skolan. Vi har så otroligt mycket att göra och tyvärr har vissa lärare inte speciellt bra framförhållningsförmåga, vilket drabbar mig väldigt mycket i min vardag. Idag ska jag alltså träna handboll med mitt lag för första gången på över en vecka, jag är så sjukt taggad, men allt jag kan tänka på är allt plugg jag måste göra. ÅH JAG BLIR GALEN. Vill verkligen ha jullov nu.

Anyways det ni ser på bilderna var mitt plugg godis från igår, vilket var det enda roliga då jag bara pluggade hela kvällen. Just nu sitter jag i alla fall i hallen och har precis ätit lite mat, mums.

Imorgon ska jag äta med min faster som ska ner till Göteborg med jobbet och sedan kommer mormor, lite ljus i vardagen finns det i alla fall!

Likes

Comments

När jag vaknade imorse var jag helt hundra att det var måndag och att jag hade försovit mig, men blev väldigt glad när jag insåg att det var lördag haha. Jag och Ronja drog till Kafferosten vid 11 för att äta frukost. Om ni är i Göteborg någon gång så måste ni verkligen testa Kafferosten, de har bästa frukosten och de serverar hela dagen så man måste inte stiga upp tidigt heller! Mätta och belåtna for vi vidare in till stan där jag hittade ännu en julklapp, dessutom till pappa som är svårast att komma på saker åt, så är riktigt nöjd nu. Tror även vi hittade den godaste chailatten, alltså har det varit en riktigt bra dag! Nu ska jag fixa lite middag och sedan vet jag inte riktigt vad som händer, slutar antagligen med någon film as usual

Likes

Comments

Äntligen fredag! Har inte blivit skrivet mycket här i veckan, men när dagarna består av skola, plugg och handboll känns det inte riktigt att det är så roligt att läsa om. (Inte för att detta är mer spännande, but you get it) Dagen startade i alla fall med gym och sedan hade vi några lektioner, som faktiskt inte var jättejobbiga, skönt! Efter skolan mötte jag upp Malin på stan vilket var jättemysigt, älskar att de har börjat sätta upp julbelysningen på stan. Har dessutom köpt första julklappen, är så nöjd! Nu ska jag se lite greys innan jag tar en tidig kväll.

Likes

Comments

Igår var det en ovanligt bra fredag, ganska lugnt i skolan och sedan en mysig kväll med Josephine. Imorse fick jag vakna av mig själv, alltså inga alarm vilket var otroligt skönt och välbehövligt, även fast det var höstlov förra veckan haha. Senare drog jag och Ronja till hallen för att se HJ spela steg 2 och nu har vi precis ätit, mums!

Likes

Comments

När jag vakande imorse var jag glatt ovetandes om hur valet i USA gått. Jag trodde aaaaldrig att Trump skulle kunna bli president, det fanns verkligen inte i min värld. Självklart fanns det en liten rädsla, men det kändes liksom inte verkligt. Helt hundra var jag att Clinton skulle vinna, inte heller bästa presidentkandidaten men otroligt mycket bättre än Trump. Att så många människor kan rösta på en man som sagt så otroligt sjuka saker är något jag aldrig trodde kunde hända. Att USA nu alltså går från att ha haft Barack Obama som president, som gjort otroligt mycket bra för USA, till att ha Donald Trump, helt galet.

Nu ska jag ta och försöka sluta tänka på detta och plugga lite matte istället, wish me luck.

Likes

Comments

Jag har varit så otroligt trött idag. Även fast jag faktiskt tog mig i säng tidigt igår, så hjälpte det tyvärr inte. Tror att det kan ha varit anledningen till att denna dagen kändes så lång och bara allmänt dålig, ni vet sådana dagar som man har ibland. Dock så hittade jag lussekatter på Frölunda torg, tror inte förstår vilken lycka det är för mig. Lussekatter är typ det bästa jag vet! Även när jag kom till hallen och fick träffa alla härliga så kändes det som man fick lite energi, nu är den dock borta haha. Ska ta och gå och duscha innan jag hoppar i säng, godnatt!

Likes

Comments