Skinnjackan.

Skinnjackan kommer nog vara ett plagg som alltid kommer att vara inne för mig men just till hösten så kan den aldrig bli fel. En tjock och stickad tröja, skinnjacka, stor halsduk, jeans och låga skor är såå snyggt!!
Alla passar i det och den finns i olika färger och modeller, ett säkert kort!
Höst bilder. Hur mysigt är det inte att titta på massa fina höstbilder och känna den där fantastiska känslan? Att få höstkänslan i kroppen och få njuta av den fina årstiden, inspireras till höstpyntet och outfitsen.
Jag tycker det är supermysigt att kolla på höstbilder, jag får en sån motivation till att ta mig igenom hösten, att vakna i tid på morgonen för att kunna bestämma en mysig höstoutfit innan skolan och dricka en stor kopp té till frukosten.


Vin. vin passar till allt från mat, till prat. Att ha en lugn tjejkväll med ansiktsmask, skitsnack, något litet att äta och ett glas vin kan göra en tråkig vardagskväll så mycket bättre. Det kan även göra en alldaglig maträtt mycket bättre också och självklart funkar det perfekt till en utekväll också.

Nattliga samtal med bra vänner. Något jag verkligen tycker om är att ha samtal i flera timmar på natten dör man kan prata om verkligen allt och ingenting. Livet, kärlek, natthumor, killar/tjejer osv osv. Det är en stor inne grej enligt mig!


Överdrivna matbilder. Hatar verkligen när folk ska överdriva med sina matbilder. Att dom inte kan äta förrän dom fått sin perfekta matbild så dom låter sitt sällskap vänta och låta maten bli kall (om det nu är varm mat man beställt såklart), att det enda man ser på personers instagram är massa matbilder osv.Kalla bussar. Det värsta jag vet på morgonen nu under hösten är när man stått ute och frusit medan man väntat på bussen som säkert var några minuter sen också och när man kliver på så är bussen ISKALL?! Är deras plan att förstöra våran dag de första dom gör eller? Hur svårt ska det vara att värma upp bussen? Nä fy skäms.


Sega svar. Ärligt om du har tid att öppna, läsa och börja skriva så har du absolut tid att skriva klart. Förstår inte varför det ska ta sån jäkla tid? Det tar några sekunder av ditt liv att skriva klart. Har du inte tid så behöver du inte läsa heller förrän du gjort klart vad det än är du ska göra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments