Mode

(inte mina bilder)

Jag har så länge jag kan minnas försöka att hitta just min stil. Det är verkligen inte enkelt då den ändras hela tiden( någon som håller med). Men tycker att jag har börjat köpa lite mer "annorlunda" kläder, jämför med innan. Innan ville jag bara använda svart hela tiden. Och vågade inte experimentera med min stil. Men tycker att det är viktigt att våga prova sig fram. För att hitta just din stil. Men såklart kommer den att ändras genom åren.

Men nu vill jag börja använda olika matrialer och med olika mönster på kläderna. Har kikat runt lite för att få lite mer inspiration nu inför våren. Och dog lite när jag såg dessa bilderna. Hur snyggt är inte detta? Älskar den röda lack jackan, tycker att den är sååå cool. Sen ett par mom jeans hade inte varit fel nu inför våren. Har märkt att det är jätte inne nu och passar till typ allt. Det enda jag vill ha nu är lite sol och värme så man kan använda vårkläder utan att dö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Livet

Denna veckan har det bara blivit jobb för min del...gäsp. Självklart är nice med att tjäna pengar, fast just nu är jag mest trött. Det är lite blandade jobb, men nu till helgen är det event för barn. Vilket alltid är alltid lika roligt. Eftersom det är sportlov så är alla som går i skolan lediga och ska hitta på olika saker på lovet. Tror dem flesta åker skidor, men för dom som inte har råd för det så finns det massvis med andra roliga saker att göra.

Annars så är det fredag idag, yay. Jätte skönt enligt mig. Även om jag ska jobba så är jag väldigt taggad på att det är helg. Och eftersom det faktiskt är fredag så ska vi alla i familjen ut och käka lunch tillsammans. Då vi alla har tid idag. Det står thaimat på schemat, vilket jag är väldigt glad över. Perfekt start på fredag. Vad har ni för er denna veckan?

Likes

Comments

Övrigt, Livet

Bild 1: Denna bilden är tagen när solen äntligen kikade fram. Som jag vill ha sol och värme. Är riktigt trött på kylan och ha tjocka tröjor på mig. Vill bara kunna ha en tunnare jacka utan att dö av kyla. Plus så vill jag passa på att använda mina nya solgalsögon.

Bild 2: I Januari så var jag och min mamma på Smögens havsbad och bara mös. Saknar det redan, verkligen vardags lys. Brukar inte gå på spa men när det väl händer så får man passa på. Och som ni kanske ser på bilden så njöt jag verkligen.

Här hade jag en bra smink dag och då måste man passa på att ta en bild, eller hur!? Då jag hade planerat in lite blogg inlägg så passade jag på att ta lite bilder.

Den här bilden är tagen på Kreta( kanske märks att jag vill ha vår/sommar) för ett år sedan. Känns som det var jätte längesen jag var där. Tänk så fort tiden går...

Här hade jag och @Cassandratonissoo foto session. Denna outfiten kom faktiskt på veckans nouw outfit, vilket var jätte roligt.

Likes

Comments

Livet, nouw30daychallenge

Fotograf: @Cassandratonissoo / Redigering: Jag

Idag är det sista dagen av #nouw30daychallenege och jag har verkligen älskat att få dela med mig mitt liv för er. Tipsat er om olika saker, pratat om mina känslor, visa upp olika outfits och anmält delat med mig av mitt liv. Då det är sista dagen så vill jag dela med mig av min mål under 2018. En perfekt avslutning helt enkelt. Jag hoppas att ni har tyckt att det har varit lika roligt som jag har tyckt!

1. Resa

Ett av mina stora mål är att resa mer. I år har jag två resor planerade. En med min mamma och en med mina vänner. Resan med mina vänner är redan bokad och klar. Vi ska till Barcelona till sommaren och jag kommer fira min födelsedag där nere. Helt underbart, precis som det ska vara. Resan med min mamma är inte klar än, då jag måste kolla vart jag vill åka någonstans, haha.

2. Utmana mig mer

Känner att jag kan bli lite lat på denna punkten. Det kan vara allt ifrån att våga med min stil, till att göra lite galna saker. Köpte nyligen en skinnjacka vilket är sååå annorlunda ifrån min stil. Jag vill även utmana mig med mina känslor. Våga säga mer vad jag tycker och tänker.

3. Inte säga nej direkt

Kan lätt säga nej till saker, vilket är väldigt tråkigt. Så hur galna äventyren än är så ska jag försöka att inte säga nej. Kan inte lova, men ska försöka.

4. Ta mer intiativ

Ibland är jag bra på intiativ och ibland mindre bra på det. Beror helt på med vem och på tidpunkten. Men det är något som jag vill bli ännu bättre på. Älskar själv när någon annan tar intiativ. Så varför inte göra det mer själv?

5. Släppa på kontrollen

Denna delen kommer jag verkligen att kämpa med. Men vill gärna ha kontroll över många situationer och ibland kan det krocka lite. Vill gärna bli mer avslappnad och inte ta allt så seriöst. Har väldigt svårt att ta det lugnt. Så denna punkten känns viktigast för min del då det handlar om mitt mående.

6. Ta hand om min hud

Jag har så länge jag kan minnas haft dålig hud. Och nu på senaste har jag varit lite lat med att ta hand om min hud, vilket har lätt till att min hud har blivit dålig igen. Så det vill jag bättra på. Jag hoppas på att jag ser resultat.

Likes

Comments