Vecka 46- Grupparbete

Måndag- Dagen börjar med att jag och min grupp satt oss för att plugga på vår nya uppgift. Denna uppgiften är till en riktigt kund och det är här all min energi har gått åt just nu. Då vi har en deadline och låg lite efter så har vi kämpat på! Vid lunch fortsatte vi och fick äntligen feedbacken som vi behövde.

Tisdag- Morgonen började med att koda vårt portfolie. Då jag verkligen stressade ihjäl mig med det förra vecka, så var jag inte alls taggad på det. Speciellt då jag gärna vill göra om lite på mitt portfolie. Efter lunchen var det dax för grupparbetet igen.

Onsdag- Detta är min enda heldag i skolan (skönt). Grupparbetet har vi på morgonen och på eftermiddagen har vi fotolektion. Jag vill gärna försöka hinna städa då jag inte har någon tid över till något! Kanske även fixa lite med mitt personliga brev.

Torsdag- På morgonen har vi animering, vilket jag tycker ska bli så roligt! Känns som att det end jag gör är grupparbetet och att koda, så omväxling tackar jag inte nej till! Eftermiddagen vill jag gärna träna! Då jag inte har haft den tiden till det innan!

Fredag- Morgonlektion igen och det är då grupparbetet. Förhoppningsvis så är vi klara med vår design så vi kan börja koda nästa vecka! Lite oklart vad jag gör sen på kvällen, kanske musikquiz med några i klassen eller inte. Vi får la se helt enkelt!

Lördag-Söndag: HELG! Bästa på hela veckan! Här samlar man energi, tränar, pluggar och lagar mat. Mina helger är aldrig planerade här uppe, vilket är så skönt!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Work hard dream big

Som denna veckan har varit tuff för min del och det kanske märks på min blogg. Ibland måste man bara priotera andra saker och så kan det vara ibland.

Men jag hade i alla fall min första inlämning i programmering denna veckan och kan faktiskt säga att jag nästan gick in i väggen på grund av den. Jag är en person som tar lite extra lång tid på mig för att förstå en sak. Sen att ha en tidsbegränsning på det, var ju direkt inte det roligaste. MEN jag slet som bara det och jag lyckades lämna in det i tid och få bra betyg!? Det blev som ett halleluja moment för lilla mig. Tack vare min envishet så gav jag inte upp. Men jag är ju såå långt ifrån att fatta programmering. Men bara det att jag försökte och försökte hela tiden. Jag börja förstå nu vad alla 2:orna menar med att man verkligen pluggar 24/7 här uppe. Man har verkligen ingen fri tid över. Men jag är ändå väldigt glad på något sätt. Äntligen känner jag att jag utvecklas mer, då jag lär mig så många nya saker varje dag. Sen att jag har väldigt snälla klasskamrater som hjälper en, är ju guldvärt! Så även om jag är sönderstressad så gör det inte så mycket, jag försöker mest hitta vad jag vill göra och jobba mig ditåt!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Julmarknad i november

I lördags var jag och några ifrån min klass på Mårbackas julmarknad. Känns lite tidigt att ha julmarknad i november. Men då man inte har jullov, så hade man nog inte riktigt haft den tiden att annars gå. Så vi passade på att gå på denna! Men hoppas att det finns andra julmarknader här uppe!

Här fanns allt ifrån stickade mössor till karamelliserad äpple. Så här fanns en del saker att titta på och köpa. Det var nog bara jag som köpte en sak.... självklart brända mandlar. Det är ju ett måste! Men många passade på att köpa julklappar, vilket är väldigt smart att göra det i tid. Antingen är jag tidig eller i sista minuten... När brukar ni köpa julklappar?

Det är något riktigt mysigt med julmarknader. Man blir såå taggad på julen. Jag har även tjuvstartat att lyssna på julmusik!? Men vi hade ju vår första snö för någon vecka sedan, så tycker att det är helt okej.

Det slutade med att vi i alla fall var där i 4 timmar!? Kändes som att man max var där i en halvtimme. Blev även en fika där, första lussebullen för i år! Åh det är super gott! Får passa på att jul baka det innan jag åker hem, så jag får inviga det i min helt egna lägenhet. Helt annan sak att göra saker själv och speciellt nä man har flyttat för första gången!


Mina söta klasskamrater!

Gillar

Kommentarer