EN KILLE JAG INTE KAN GLÖMMA

I februari i år träffade jag en kille jag vetat om i ganska många år. Vi matchade på tinder och han började skriva till mig och frågade snabbt efter min Snapchat. Vi bestämde att fredagen den veckan vi skrev skulle vi ses. Så det gjorde vi, han kom och hämta mig och gick ur bilen å krama om mig å öppnade bildörren för mig. Sedan handla vi lite gott och åkte hem till hans dåvarande hem. Vi satt i soffan och kollade film och han fråga om han fick hålla om mig. Redan då visste jag att han var en ödmjuk å omtänksam kille.

Det blev alla hjärtans dag och vi hade forfarande inte träffats mer. Han skriver till mig och ber mig gå ut å öppna min dörr och kolla. Där hade han köpt choklad och pasta och en lapp. ❤️

Vår andra träff var även då vi pussades för första gången med varandra. Den kvällen minns jag en idag och det pirrade i magen. Vi fortsatte att prata med varandra och ses och jag älskade att vara i hans närhet. Vi började kolla serier ihop, äta gott med varandra. Sova med varandra. Och de fanns ingen ja hellre umgicks med en han. Han gjorde mig lycklig.Sedan var de dags att va ifrån varandra. Han åkte på skidsemester och jag var kvar hemma och saknade honom. När han kom hem från Österrike hade han köpt med en present till mig. En parfym från YSL, som jag alltid önskat mig. Jag ville bara krama sönder honom.

Vi fortsatte umgås med varandra och jag började inse mer och mer nu att jag börjar bli otroligt kär i denna kille. Han ville sova med mig varje dag, han ville umgås med mig. Ibland vakna vi upp samtidigt för jobb och skola. Och jag kunde inte vara mer nöjd med mitt liv. Jag hade så roligt med denna fina kille.

Vi provade på för första gången i april att leva lite som sambos då vi bodde själva i hans mammas lägenhet och var kattvakter. Jag njöt så mycket av att de bara var vi ensamma och på prova på! Mysiga kvällar och stunder med han, sola tillsammans och åt mycket gott. Vi avslutade det med att han överraska mig.
Han köpte fika och vi åkte till Brevik. Där låg vi framför vattnet och grillade och myste med varandra. Jag började även kolla på hans fotbollsmatcher. Även fast de var långtråkigt så var ja där för hans skull å ville se han! ❤️

Mellan tidsperioden här var de lite jobbigt. Jag vet att det var väldigt jobbig för han också att hamna i den situationen som var. Och idag förstår jag det bättre.

Du hade även nu fått reda på att du fått en lägenhet som du skulle få flytta in till i maj. Så jag å din mamma åkte till Ikea och myste en dag och hade kul. Stunder jag inte glömmer och uppskattar.
Nu var vi även prova på sambos igen och kattvakter. Nu fick vi ännu mer tid med varandra ensamma och vi golfade trots att de var skit kallt och åkte å kolla på fotboll.
Nu blev de lite varmare och fotbollen var igång för fullt även. Du tog med mig för att åka å kolla på din lägenhet.
En incident hände och han kom å hämtade mig i en annan stad. Än idag är jag så jävla tacksam och kan inte förstå att han gjorde de för mig, klockan var sent och han hade match efter. De ville jag gottgöra och köpte massa gott till oss för att mysa ❤️

Vi kollade till lägenheten, fixade din bil, umgicks med nära å köra. Jag fick en dag smärtor i magen och fick åka in och han brydde sig om mig och frågade hur de gick å prata med min mamma och frågade om han skulle komma. De smälte mitt hjärta.

Jag blev äntligen återställd och vi åkte till Jönköping bara jag å han för att köpa det sista till lägenheten innan flytten. Du frågade mig vad som var snyggt och ville ha mina åsikter och att ja skulle få vara med en del och bestämma. Första natten i lägenheten med varandra var otroligt mysigt och vi båda sov som stockar. Jag fick ta med mina Grejer hemifrån och inreda hos dig å jag bodde mer eller mindre hos dig. Nu blev de juni och nu frågade du mig på riktigt om vi skulle bli ett par. Så nu var vi verkligen ett par på riktigt.
Vi hade de mysigt! Dagar gick och semester närmade sig. Soliga dagar och varma. Vi åkte till Liseberg och hade en toppen dag. Även fast de kändes lite skit i början med så mycket folk. Men i slutändan var den mysig för att jag fick umgås med han.

Nu bestämde vi oss även för att vi ville åka utomlands tillsammans! Det blev Grekland.
Dagarna gick å gick du fyllde 21 år och jag fick fira dig❤️

Vi kommer in i augusti. Här flyttade jag hem igen. Och sedan gjorde vi slut. Jag vill förklara mig med att säga jag var inte kanske den bästa tjejen. Jag var rädd att förlora dig. Jag tror att vi var med varandra för mycket i början och gjorde ett misstag att flytta ihop. De blev för mycket för oss. Jag kände mig inte heller helt mogen kan jag tänka på nu i efterhand.
Kändes som jag inte visste vart jag hade mig själv. Och jag förstår varför du inte gillade mina bilder jag la upp. Vilka ja skrev med. De förstår jag, för vilken kille skulle gilla de?
Jag gjorde saker i efterhand som jag ångrar och som jag av hela mitt hjärta ber om förlåtelse för.
Du är fantastiskt Nils. Jag vill bara börja om från början och lära känna dig på nytt och vara med dig hela livet, jag vill se dig spela fotboll och utvecklas inom det. Jag vill vara din största supporter. Jag vill finnas där för dig oavsett vad. Jag vill visa dig att jag är mognare än vad jag var innan. För det är du å jag Nils. Du och jag hör ihop. Och jag tänker göra allt jag kan för att visa att de är du och jag. Jag vill visa alla hur fantastisk du är, jag bryr mig om dig och din familj

Det jag gjort kan jag inget annat än bara säga förlåt för. Mina misstag får jag lära mig av. Och mitt största misstag var att jag förlora dig. Men jag är bara en människa. Finns så mycket mer ja kan skriva men de ja i helhet vill säga till dig Nils är att: utan dig vore jag inget, du har lärt mig att vara tacksam och uppskatta saker i livet. Jag vet att du sagt att de finns andra killar som är bättre en dig. Men jag har hittat den killen som är bra för mig och det är du.

Gillar

Kommentarer