I samarbete med BGA

Detta inlägg är i samarbete med bga.se

I samarbete med bga.se fick jag hem denna personliga poster

Vi har länge velat ha posters hos oss då det är så himla tomt och tråkigt på våra väggar, vi har inte en endaste tavla uppe, så himla tråkigt! Jag har inte velat köpa vad som helst utan det ska vara något som jag verkligen fastnar för. Nu flyttar vi snart till en större lägenhet & då ska jag verkligen ändra på det. Jag börjar med denna lilla poster som också är personlig vilket vi har letat efter så länge men inte hittat någon som vi fastnat för tills jag såg denna, helt perfekt & så gullig! När jag visade min man denna så blev det direkt ett självklart ja. Då vi snart flyttar till större kommer denna vara perfekt i vårt vardagsrum, tänk en tavelvägg med massor av olika posters i olika storlekar & såklart ska jag även beställa hem en guldram till denna. Kommer bli så läckert! Det finns flera olika personliga poster, en som jag tyckte var gullig var där man skrev sitt barns namn, vikt, längd & datum vid födsel. Även där man skrev familjens namn eller datum vid födsel, det ska jag absolut beställa hem om vi blir fler i familjen någon gång i framtiden!

bga.se har inte bara personliga posters, dom har ett stort utbud av flera olika posters & affischer i olika färger motiv & storlek så att det ska passa in i ditt hem med din stil, dom har även ramar, fotoalbum och speglar.

Med koden rebeccamathisen25 får ni 25% rabatt på personliga posters fram till 6/10

så passa på & beställ hem fina personliga posters med min rabattkod eller ta en titt på deras stora utbud av andra posters & gör det lite mysigare hemma.

Gillar

Kommentarer

aqvistemilia
aqvistemilia,
Jenka
Jenka,
Va bra tips 😃
nouw.com/jenka
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@