BABY SHOWER

För ungefär 2 veckor sedan så hade jag en liten babyshower med några av mina tjejkompisar vilket var så himla mysigt! Jag hoppas verkligen att jag någon gång ska få göra om det, det hade varit superkul!! Fick så himla gulliga presenter till bebisen och mig, man kände sig verkligen bortskämd. Det fanns små kort som man kunde skriva och gissa lite om bebisen och förlossningen och de flesta gissade på att han skulle vart här nu, även jag själv trodde de. Men nu känns det inte alls längre som att han är i närheten på att komma till denna värld haha suck....

Jag valde att ha babyshowern i slutet av graviditeten vilket jag känner att jag inte skulle välja att ha igen. Eftersom jag fixade allt själv och att allt tar så mycket längre tid för mig att göra (höggravid) så hann jag inte ens klart tills gästerna kom haha.

Bara bakningen tog så mycket längre tid än vad de brukar ta för mig och mitt hår var kaos och halvklart haha men det viktigaste var att umgås med tjejerna såklart och vi hade det verkligen super mysigt! Ser verkligen fram emot nästa gång och speciellt födelsedagar!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@