Header

Dagens humör: Si sådär. Ganska trött stämmning har det varit. Och ja, varför är jag vaken ännu...? Hmm

Dagens mående: Kännt mig så himla utmattad fastän jag inte gjort så mycket. Beror det på det deppiga vädret eller stressen från allt skolarbete? Eller kanske båda...? Don't know.

Dagens borde: Jag borde väl ha påbörjat ett par inlämningsuppgifter eftersom har så massor att göra ännu före jul men tänkte att jag behöver en "vilodag" från allt typ :D

Dagens smink: Mitt vanliga. Typ lite ögonskugga, eyeliner och mascara.

Dagens frisyr: I och med att det regnat idag har jag typ inget val om hur mitt hår sett ut hahha. Krullar sig genast då det blir fuktigt.

Dagens klädsel: Svarta jeans, en blommig t-shirt och en svart mysig ylletröja. Då jag kom hem bötte jag dock genast till myskläder, dvs. min jumpsuit och yllestrumpor. 😍

Dagens planer: I och med att dagen redan gått kan jag istället berätta vad jag gjort. På morgonen/dagen hade jag två föreläsningar och efteråt snurra jag på stan en stund och köpte lite grejs. Ikväll har jag inte gjort så himla mycket, tagit det lungt bara. Kollade nyss den nya disneyfilmen Moana och ojj rekommenderar varmt!

Dagens materiella vill ha: Vill typ ha en massa doftljus här. Hur mysigt skulle inte det vara?

Dagens fundering: Har funderat lite på julklappar och sånt.

Dagens tråkigaste: Hmmm... offentlig förvaltning föreläsningen hahah. Fick inte så mycket ut av den kort sagt. Man märket väldigt tydligt (jag i alla fall) att motivationen bara minskar och minskar såhär i slutet av höstterminen.

Dagens längtan: JULEN!

Dagens superlängtan: Sommaren... Älskar julen men sommaren vinner.

Dagens cravings: Chips. Dock när jag fick chips ville jag inte ha chips alls... Typiskt?

Dagens låt: Solo Dance - Martin Jensen. Fiilis!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments