Header


Äääntligen fredag efter en otroligt jobbig vecka, skönt! Gått i värsta snigelfart igen typ. Idag hade jag dock kort skoldag, vilket efter jag kom raka vägen hem, kröp under täcket och tog en tupplur. Just what I need. Efter det har jag varit här och öva köra lite här som där med mamma och fungerat som kusk haha. Kastade bl.a. papsen till stan, kuskade lillebrorsan samt hämtade syrran från stallet. Har aldrig riktigt inserr hur otroligt fina djur hästar egentligen är. Dock insåg jag även något inte så trevligt, nämligen är tydligen allergisk för dem. Hela ansiktet bara kliar haha.

Anyways, ikväll blir det här bara hemmakväll med film och tidigt i sängs. Har nämligen väckning kl. 7 imorgon, inte så hejsan sådär på en lördag morgon nej... Skall på ett infotillfälle inför sommarjobbet, vilket då tar ungefär hela dagen. Jag var ju på exakt samma möte förra året så jag vet ju redan typ vad som kommer sägas, men lite repetition skadar väl ingen. På kvällen blir det sedan träffa en vän! Så inget desto mer på schemat här nej.


Tillsist tänkte jag bjuda på day 9 - Two things you wish you could do. En av dem är utan tvekan att kunna dansa. Sådär äckligt bra ni vet, som exempelvis i Step Up-filmerna. Hur tufft skulle inte det vara? Jag verkligen älskar att dansa, men jag helt enkelt suger på det. Blev senast påmind om detta igår då vi i gymnastiken hade jazzdanslektion på schemat. Galet kul, men spegelbilden fick man garva åt.

En annan sak jag alltid vilja kunnat göra är att spela piano. Tog pianolektioner då jag var yngre men då ville det bara inte fungera. Vet inte om det var fel på läraren eller mig.... haha antagligen mig. Jag blir bara så avundsjuk då jag hör vissa människor spela piano sådär himla bra. Jag kan högst spela gubben noah, and that's it :-/ Aja, kanske någon vacker dag ännu...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments