Header


Vilka ser du som de största händelserna under året?

Alltså det har hänt så mycket roligt under detta år... Alla abiårsgrejer var nytt och roligt, och en stor grej var ju att jag tog studenten!! Under sommaren var nog Ruisrock och midsommarn det jag kommer minnas. En annan stor grej var ju sedan naturligtvis att jag fick en studieplats. Hela gulishösten har varit så händelserik och alla gulisevenemang och årsfesten bl.a. har varit någonting jag inte kommer att glömma.

Vilka länder besökte du?

Ända gången jag varit utomlands under året är då vi åkte till Estland för dagen med Ada, Camppu och Emppu för att shoppa lite grann. Måste verkligen börja resa mera...

Är det något du saknade 2016 som du vill ha 2017?

Nja, inte direkt! En sommar med enbart soliga varma dagar och en jul med mycket snö skulle nog ha varit nice, men det kan man ju inte direkt påverka.Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?

Att jag lärde känna min härliga pojkvän. Shiet vad tråkigt år jag skulle ha haft utan honom! Har annars också fått lära känna många fina människor, vilket jag är väldigt tacksam över.

Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2016?

Hmmm bl.a... Hehkuu-JVG, Sä saat mut-Kuningasidea, Sex-Cheat Codes, Roses-The Chainsmokers, Dessert-Darwin, En del av mitt hjärta-Tomas Ledin.

Mådde du bättre eller sämre under 2016 än vad du gjort tidigare år?

Mådde väl ganska bra måste jag säga! Klart jag hade lite sämre perioder, men i stort sett har jag nog haft ett ganska så lyckat år!Blev du kär?

Ja!

Vilket program har varit det bästa på tv?

Här måste jag väl nämna serien Skam, som jag kollade här för någon vecka sedan. Så bra! Annars har jag väl bara kollat en massa gamla program om och om igen.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Hade ledigt från jobbet den dagen (somtur!), så jag började dagen med att sola lite grann på gården eftersom det var typ nästan +30 grader varmt. Lite senare drog jag till pojkvännen där vi fortsatte sola på bakgården, med glass, godis och bra musik. Sedan åt vi middag hemma, vilket efter jag drog till centrum för att träffa Ada och Jenny. Vi satt sedan och myste på en åbåt hela kvällen. Riktigt trevlig födelsedag!Vad fick dig att må bra?

Mina fina vänner, pojkvännen och familjen såklart!

Vilken var din bästa månad?

Oj svår fråga... Troligtvis juni, eftersom det då var slut på allt läsande inför skrivningar/urvalsprov, samt det var midsommar och allt. Man kunde bara slappna av. Även september var rätt najs, i och med att gulishösten började.Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Svår fråga faktiskt! Kommer väl få uppleva mera av studielivet hoppas jag, och hoppas jag får lära känna ännu mer nya människor. Och kommer troligtvis även under nästa år i något skede att flytta hemifrån, hoppas jag i alla fall. Kan inte vänta tills jag får möblera och dekorera lägenheten min!

Vad ser du mest framemot i 2017?

Jag ser framemot vad allt roligt studielivet hämtar med sig! Samt att jag då troligtvis kommer flytta i något skede. Sommaren är även en självklar sak, haha.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments