Header

Ojojj, har ju självklart tuuusentals minnen jag alltid kommer komma ihåg, men här fyra minnen som definitivt inte kommer att glömmas!!

Fotbollstiderna överlag. Jag spelade fotboll sådär från 6-14 åring i Åbo United/Åbo IFK, och måste bara säga att de åren var underbara. Ångrar faktist stort såhär efteråt att jag slutade fotbollen redan så tidigt. Jag vet att jag i dagens läge aldrig skulle ha tid och prestera så hårt i fotboll som jag gjorde då, men saknar nog dom tiderna stort. Kommer speciellt aldrig att glömma resan vi gjorde till Örebro med laget sommarn 2011. Det var bara så himla roligt, fastän själva spelen gick sådär si och så och vädret var uselt hahah. Kommer aldrig att glömma det trånga klassrummet vi bodde i eller "discot" vi var på. Eller hur vi alla i laget flätade likadana flätor på varandra inför spelet. Haha lagandan överlag!!


Resorna till Thailand (2009 & 2013) med familjen/släktingar. Verkligen ett underbart ställe, omöjligt att glömma. Värmen, det turkosa vattnet, människorna, billiga shoppingsturerna, maten, öarna, solnedgångarna, elefanterna, aporna, stränderna, nyårsafton, ALLT!! Oj oj ta mig tillbaka.


Colorrun 2014. Förra sommarn deltog jag och Ellen i Colorrun och måste nog säga att fyfan vad roligt haha. Det är kanske något man upplever sådär en gång i livet, så kommer nog alltid att komma ihåg det. Bästa känslan var nog då när alla kastade färgpulver upp i luften på samma gång samtidigt som det spelades bra musik.


Fisscfjäll 2010. Hahaa believe it or not men jo, jag var en gång i tiden med i scouten och Fisscfjäll var då en veckas läger i Lappland som jag var med på. Kommer nog aldrig glömma den veckan. 12 timmars bussresan upp och ner, tältandet, äckliga maten, vandringen uppe i fjällen, kanotresan som förblev en jävla katastrof haha, alla konstiga bilder vi tog med Jenny osvosv. Kommer ihåg hur jag och Jenny skulle åka kanot tillsammans, men vi båda var så urusla på att ro så vi blev sist av alla, och det slultade med att vi inte fick ro tillsammans mera. Kommer ihåg då jag inte fick tummen och lilfingret ihop (tecken på kylskada typ?!) så jag och jenny fick krypa ner i sovsäckarna i tältet och värma oss och dricka äckligt te medan andra jobbade, hahaa ojoj minnen för livet. Har tyvärr inga bilder från denna resa på datorn så bjuder några bilder från lägret jag hittade på google haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments