Header

 

Idag har julkänslan verkligen kickat in. Det är första advent, vi har bakat pepparkakor, lyssnat på julmusik, och dessutom har det snöat igen!! Skönt i och med att det annars är så dystert och mörkt nästan jämt denna tiden av året. Nästa vecka är det redan december som gäller och inte länge kvar till jul nej. Mysigt värre! Dessutom ordnas den traditionella glöggrundan nästa vecka som jag stort sett fram emot till. Taggatagga! Nu ska jag så småningom krypa ner under varma täcket och försöka ladda inför kommande vecka. Ha det bäst allihopa! 🎅

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nämen hejjj! Tror detta är officiellt den längsta bloggpausen jag nånsin haft, haha. Nytt försök? Började smått sakna bloggandet då jag läst andras bloggar och nu i och med att jag har en lite lugnare period kände jag att jag kunde höra av mig lite grann igen. Vad har jag riktigt hållit på med? Skolan har tagit en stor del av min tid och klarade av, för ett bra tag sen redan, min första period här på ÅA. SKÖNT! Nu i och med att redan andra perioden är i full fart, innebär det att jag snart klarat av alla grundkurser och snart borde man redan välja vilket ämne man riktigt vill läsa. Ehhh? Ärligt talat vet jag inte rikgit ännu vad det kommer bli men som alla säger...ingen panik, right?

Annars då? Har bl.a. varit med om SF:s årsfestvecka med en massa roligt program, med årsfest/sillis som höjdpunkt. Verkligen roligt, och nu får vi även äntligen använda våra fina röda halare. Annars har jag bara chillat runt, haft det kul med vänner, och spenderat tid med pojkvännen såklart. Nu väntar jag bara på julen, jullovet och allt detdär ❤ Känns så mysigt redan nu då alla ställen så småningom pyntas med en massa julsaker och fina ljus.

Några slumpmässiga bilder från senaste veckorna får berätta resten! Hörs snart igen, pussss


Likes

Comments