Header


I tisdags tog syrran, Ada, Emppu och jag morgonbåten över till Tallinn för dagen. Sex timmar hade vi tid och shoppa, slösa pengar på Superalko, äta och gå runt lite. Lite knappt blev det ju, och hade gärna stannat lite längre fastän man var dödstrött. T.ex. gamla stan hann vi inte se, men det får väl bli till en annan resa det! På kvällen bärde det sedan av tillbaka till Finlands sida... ett par hundra euro fattigare, men några klädesplagg och alkoholdrycker rikare, hahah. Lyckad resa för all del!

Imorgon börjar 7 dagars arbetsvecka för min del, men före det skall vi ikväll med Ada till Nådendal för att se på Suomi Nauraa!-kesäkiertue. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Halloooooo, igen har tiden bara flygit iväg och har inte haft någon tid att blogga. Har jobbat en massa efter midsommar, vilket varit smått utmattad men det känns ju helt bra sen då löndagen är här, haha. Annars då? På veckoslutet var det tre dagars RUISROCK som gällde. Ett otroligt roligt veckoslut från min del!! Vädret här har annars varit kallt och regnigt, men just det veckoslut sken solen och det var +20 grader! Det måste väl vara sant dedär då alla säger att det aldrig är dåligt väder under Ruissi. Anyways, sett en massa bra artister, dansat/sjungit loss och cyklat så att man knappt kunnat gå efteråt, haha. Under hela veckoslutet cyklade vi närmare 100km kanske samt gått en hel del så ni kan väl gissa hur utmattad man var. Men totally worth it! Nästa år igen 😍

Annars har det väl inte hänt något speciellt. Imorgon ännu jobb och så är det fem dagar ledigt! Imorgon åker vi och hälsa till Bromarv, och på lördag bär det av till Björneborg för dagen. Annars tänker jag bara chilla loss och njuta av slutsommarn! 

Likes

Comments