Header


Tjaaaa alleasammans! Hoppas ni alla har haft en bra midsommar, för det har jag minsann! Midsommaren spenderades i Nagu på pojkvännens släktingars sommarstuga. Såååå fint ställe! Skulle lätt kunna flytta in där, haha. Vi har gjort sådär nästan allt man brukar göra på midsommarn... Frossat i oss god mat, druckit, simmat, solat, badat bastu, åkt båt, njutit av de fina vädret, och bara chillat loss och haft det bra. SKÖNT! Kort sagt en väldigt lyckad midsommar enligt mig. Bilderna får väl berätta resten!

Dessutom fick jag bra nyheter i torsdags, nämligen i höstas kommer jag att börja studera samhällsvetenskaper vid Åbo Akademi, dit jag i första hand sökte. Happyhappy!! Känner mig än lite osäker vad jag vill i framtiden osv, så ansåg SF vara ett bra alternativ för mig eftersom det är en rätt så allmän studielinje, och som i princip inte stänger några dörrar. Intressant javisst, ser framemot att börja där i höst!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


 • Jobbat jobbat jobbat
 • Varit förkyld, men somtur blivit frisk igen
 • Varit och fota lite mer studentbilder eftersom ingen bild från själva dagen var lyckad till tackkort :/
 • Solat, men också luggit hemma under täcket i mina varmaste kläder och lyssna på regnet utanför (hej Finlands sommar)
 • Köpt tre dagars biljett till Ruisrock 2016. Första Ruissi för min del så är så jävla taggad! #18days
 • Varit och kolla på solnedgång (igen) och fått en massa myggbett
 • Sett många regnbågar
 • Sett världens sämsta film på bio. Eller ska vi säga den konstigaste... The Neon Demon. Rekommenderar INTE.
 • Lyckats söndra skärmen och kameran på telefonen min :-)
 • Börjat OITNB från början eftersom i fredags kom ett nytt avsnitt efter så lång väntan!!!
 • Kollat fotboll, fotboll o. mer fotboll från TV (fotbollsgalen pojkvän javisst)


Likes

Comments


Lite rosor och så. Måsta passa på att fota de härliga rosorna jag fick till studenten före de blir fula och skruttiga, haha. Har inte gjort så mycket här i veckan. Jobbat för det mesta vilket inte varit så hejsan med tanke på det blåsiga och svinkalla vädret. Juni och jag har haft vinterjacka på mig. No joke. Man måste ju bara älska Finlands sommar :))) Förra veckan satt vi och svettades ihjäl av hettan och nu är det typ 20 grader kallare plötsligt. Eller så känns det i alla fall. Typiskt?

Veckoslut till näst då och på mitt schema står det jobbjobb, mys och så lite Saaristo Open på lördag. Lite extempore men kul ja visst! Ni ska ha det så bra allesammanssss

Likes

Comments


Jaaaa, igår blev jag STUDENT! Känns så himla bra måste man säga. Festen igår var super, och hade det själv i alla fall himla kul. Kul var det och se alla igen efter så länge. En massa fina gåvor fick man också, allt från osthyvel till örhängen. Vill säga ett stort tack till allesammans som medverkade. A day to remember! Nu gäller det bara att sikta framåt mot nya mål och utmaningar. Skrämmande men spännande.

Och grattis ni alla andra fina som också tagit studenten! Fan vad vi är bra.

Likes

Comments