Header


Resultatet av då jag försökte fota vattendroppar igen efter kanske tre år? Alltså shiet vad svårt, mycket svårare än jag kom ihåg! :DDD Fick ingen extremt cool bild eftersom gav upp, men någonting smått i alla fall!

Ikväll har jag suttit barnvakt hela kvällen. Vi kollade filmen Home (kanske en av mina favorit animationfilmer!!), och nu ligger man bara under täcket och ska snart dra iväg och vara lite taxichaufför. Annars har dagen spenderats läsande och på stan med pojkvännen. Fick bl.a. fixat min studentmössa, samt igår klickade jag hem två härliga klänningar från Bubbleroom. Ojoj, hoppas verkligen på att någondera av dem sitter fint! Nu bara i väntan på den stora dagen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Ovanför några bilder från veckoslutet. Det var skitfin solnedgång och vi lyckades hitta ett perfekt ställe att ta lite bilder på. Tror jag kommer hitta mig själv där i framtiden också och ta lite solnedgångsbilder eftersom solnedgångar är nog en av mina favoritsaker i denna värld. Så fint så fint!

Imorgon blir det läsa lite och så träffa girlsen efter så länge! Nu en månad kvar till inträdesprov, och så får man äntligen chilla lite. Åhh can't wait! Känns så jobbigt att bara sitta och läsa och stressastressss.

   Har totalt fastnat för Norlie & KKVs nya låt! Såååå bra

Likes

Comments


I och med att jag rotade igenom min hårdskiva hittade jag en massa gamla bilder på vattendroppar jag tagit för ett par år sedan. Måst väl ha tyckt att det varit rätt kul, eftersom hittade hundratals såna bilder haha. Måste verkligen ta och pröva igen någon dag! Grymt hur fint rinnande vatten och droppar kan bli på bild vid rätt tidpunkt hahahh

Likes

Comments

1: Vad har du på dig? Ingenting sanningen att säga XD myser under sängen och ska snart lägga mig

2: Någonsin varit kär? Atm faktist!

3: Någonsin haft ett jobbigt break up? Har inte haft ett seriöst förhållande tidigare än nuvarande så nej

4: Hur lång är du? About 168 ?

5: Hur mycket väger du? Kommer knappt ihåg när jag senast vägt mig hahah. Inte något jag direkt själv bryr mig om.

6: Några tatueringar? Nope och har nog inte planerat skaffa någon i närmaste framtiden. Maybe someday...

7: Några piercingar? Yaaaz navelpiercing och så örhängen om det räknas.

9: Favoritprogram? Just nu är det nog Prison Break som vi nyss börjat kolla med pojkvännen min

10: Favoritband? Har ingen favorit så svårt o. säga. Lyssnar på allt som låter bra!

11: Någonting du saknar? Sommaren! Värmen och ljusa kvällarna för det mesta. Inte långt kvar men saknarsaknarsaknar!!!

12: Favoritlåt? Ojojoj har ingen direkt favorit just nu men en låt som jag lyssnat mycket på är Fragile-Kygo

13: Hur gammal är du? 18 år. 19 om en månad och tio dagar!

14: Stjärntecken? Geminiiii

15: Vad väntar du mest på just nu? Studentdimission och studenfest! Och sommaren såklart! Och att inträdesförhör är förbi så man inte behöver stressa eller läsa något längre. Och så valborg som ju också är snart!

16: Favoritmotto? Be the person your dog thinks you are.

17: Favoritskådespelare? Det måste nog vara Cameron Diaz eller Channing Tatum

18: Favoritfärg? Som jag skrivit förut har min favoritfärg alltid varit ljusgrön. Inte för att jag klär mig i ljusgrönt eller något men färgen har alltid varit fascinerande i mina ögon. Weird

19: Hög eller låg musik? Beror ju på feelisen at the moment, men oftast hööög!

20: Vart går du om du är ledsen? Mitt eget rum oftast. Ett ställe var man garanterat får vara i lugn och ro. Oftast i alla fall, hahah

21: Hur lång tid tar det för dig att duscha? Minst 10min, högst en halv timme? Nej men, beror mycket på och jag har brådska eller inte!

22: Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen? Ca halv timme kanske. Dock om jag har gott om tid kan jag sitta och pynta mig själv i en timme.

23: Någonsin varit med i ett slagsmål? Nejj

24: Turn on? God doft, leende/skratt, om killen är confident

25: Turn off? Här kan man väl säga ganska långt motsatsen. Negativitet överlag

26: Anledningen till att du började med bloggen? Kommer inte ihåg varför jag började blogga från första början för 7 år sedan kanske? Tyckte väl det var cooolt med blogg hahah. I dagens läge bloggar jag nog främst för att dela med mig fotografier, samt jag tycker det känns bra att få skriva ner sina tankar och annat någonstans.

27: Rädslor? Djupt vatten, insekter/kryp, att nåt skulle hända åt någon som står mig nära

28: Senaste saken som fick dig att gråta? Kommer knappt ihåg. Kan väl kanske ha varit då jag kollade filmen Dear John häromdagen.

29: Senaste gången du sa att du älskade någon? Igår.

30: Meningen bakom ditt blogg-namn? Rebeccamarias - ja, Rebecca mitt förnamn och Maria mitt andra. Simple och sååå...

31: Senaste bloggen du läste? Måste väl varit Kenzas blogg jag kikade senast in på.

32: Har du något smeknamn? Vanligtvis blir jag kallad Becca, men har upplevt allt från Beccx till Rebe och Rebbis...

33: Senaste programmet du såg? Prison Break, hahha. Alltså såååå spännande serie!! Typ skiter på mig och biter fingrarna av då jag kollar på det.

34: Senaste personen du pratade med? Face to face var det nog papsen.

35: Förhållandet mellan du och den senaste personen du smsade med? Med min pojkvän

36: Favoritmat? Spagetti bolognese, men franskisar är något som sitter perfekt varenda gång

37: Plats du vill besöka? Just nu har jag inte så stor skillnad, bara det var varmt där. Thailand är ett ställe jag kunde besöka hundra gånger, men som nytt ställe vore Dubai nice! Dock skulle nästan alla ställen sitta fint just nu.

38: Senaste platsen du besökte? Hmmm, skolan? Var på morgonen av och an dit för att hämta mitt bildarbete. Om vi talar om utomlands så allt för länge sedan... Thailand för 2,5 år sedan.

39: Är du kär? Yes

40: Senaste gången du blev förolämpad? Hmmm, kommer faktist inte att tänka på någon situation just nu

41: Favoritsmak på godis? Salmiak!

42: Vilka instrument spelar du? Är inte så insatt i insturemtspelande och så, men som yngre har jag spelat piano!

43: Favoritsmycke? Det är nog mitt guess-halsband jag fick som komfirmationsgåva. Har det på mig nästan jämt. Och så en navelpiercing med två blommor. Favorit since always

44: Senaste sporten du spelade? Alltså shieeet, har varit så oaktiv på siståne så kommer inte ens ihåg...

45: Senaste gången du var med någon? Idag har jag knappt haft ett socialt liv alls men igår träffade jag pojkvännen min!

46: Senaste låten du lyssnade på? :

Likes

Comments


Japp, idag då jag enbart chillat hemma dagen lång blev jag extremt uttråkad så bestämde mig för att rita lite grann efter så länge. Bilden borde föreställa Cara Delevingne men slutresultatet liknar knappt alls hahah :DD

Sanningen är att man blir rättt så uttråkad då man inte har någon rutin i livet. Enbart läsaläsa och veckodagarna har jag då knappt ingen aning om, haha. Inte för att jag saknar de extremt tidiga skolväckningarna men någon rutin vore nice. Tre kommande veckorna kommer se likadana ut för min del, men sedan blir det jobbajobbajobba. Känns som om tiden gått så otroligt långsamt men på samma är det redan maj om tre veckor?! Typ confusing...?

I alla fall, nu blir det krypa ner under täcket och kolla lite O.C före jag lägger mig. Smått slö fredagkväll men I don't mind! GODNATT

Likes

Comments


Jaahh, tänkte ta och pina mig själv lite (och er för den delen) med att titta på gamla sommarbilder, och nej usch vad man saknar. För det första vill jag bli bruuuun, känner sig så ful och blek at the moment. Och så vill jag använda mina alla sommarkläder som jag fann då jag städade klädrummet mitt här om dagen. Bara 58 dagar kvar tills studentfesten vilket efter man kan räkna med att sommaren börjar? Borde väl börja söka efter en klänning så småning om!?

Nu skall jag hur som helst ta och lägga mig och drömma mig bort till värmen någonstans... Godnatt!!

Likes

Comments


Sista skrivningen avklarad och nu känner man sig glaaad javisst! Dessutom skiner solen så bättre kunde det inte vara. Tog nyss en varm dusch och nu känner man sig fresh och avslappnad. Nu blir det ännu lite mys under täcket med min tillfälliga favoritserie nämligen O.C, före jag börjar laga mig inför kvällen. Har värsta klädkrisen, och känner bara att jag vill tömma hela klädskåpet mitt och ge mig av på en ordentlig shoppingtur. Dock får jag vänta en månad till förrän sommarjobbet börjar så man får lite pengar i användning.

Hur som helst ha ett så bra veckoslut allesammans!   

Likes

Comments