Header


Haloj allesammans! Efter en veckas sportlov i Lappland, Ruka, återvänder vi imorgon hem igen. Har lyckas få en jääävlig flunssa och ligger nu här i feber o. kan knappt andas, men måste nog säga att det varit skiiitkul och få komma till backen och åka igen ordentligt efter så länge. Dock klagar jag inte på att få komma hem till min egen säng igen, samt och se alla nära och kära  Dock börjar nu läslovet ordentligt, vilket kanske jag inte ser lika mycket fram emot...

Anywayyy, i och med att läslovet börjat betyder det att penkkis, abikryssning och allt detdär kom och gick! Måste nog säga att i alla fall penkkis var en skiiitrolig upplevelse, och gick förbi alldeles för snabbt. Har väl inget mer och dela med mig en det, så bilderna får berätta resten! Ciaoooo


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Ojojojoj, livets sista provvecka avklarad och nu ligger man hemma och känner bara "skit i allt". Idag har jag planerat göra absolut ingenting, bara krypa ner under täcket och kolla på någon bra serie. Skönt! På fredag gäller redan textkompetens, men somtur ett par lediga dagar före det. Dessutom blir det även lärarmiddag på fredag vilket förhoppningsvis blir kul!

Men ayyyy nu ska de slöas! Imorgon kanske jag aktiverar mig lite grann igen med att städa och kanske läsa lite grann. Haha, ha det bäst allesammans!

Likes

Comments


Några utvalda favoriter atm! Vad skulle jag göra utan Spotifys "veckans tips-listor"...? Haha, orkar aldrig söka själv efter ny musik, så det är ju perfekt att Spotify ger allt jag letar efter med det samma. :'-)

Likes

Comments

Hallloooo! Redan februari hörni!! Har haft det riktigt bra senaste veckorna, fastän jag totalt glömt bort bloggen, sorry! Hänt en massa men endå knappt inget. Idag avklarade jag min sista normala skoldag någonsin, vilket känns så skönt, sååååå skönt!! Inga tråkiga lektioner mera! Nu bara en slapp sista provvecka framför mig, och så är det skrivningarna som väntar. Dock är det en massa kul som stor på schemat före det såsom penkkis, abikryssning, sportlov på Ruka osv. Det börjar nog rulla lite stress in p.g.a. skrivningarna, och i alla fall eftersom jag knappt börjar läsa än hahah... Men känner bara att det nog ordnar sig, haaha typiskt mig.

Hur som helst, min måndag blev en aning bättre då jag fick veta att mina första glasögon var färdiga för att hämtas. Är totally in love med dem redan, och vill knappt ta av mig dem. Helt gaaaalet hur tydligt jag ser med dessa, även färgerna?! Kände bara WOW när jag la på mig dom första gången. Och jag som trodde jag hade rätt bra syn före detta... hahah what a joke. Jag rekommenderar er alla, som nångong misstänkt att ni har ens lite dålig syn, att boka en tid till optikern och skaffa glasögon ifall det behövs. Sååå skönt!


Likes

Comments