Header


Tjaaa allesammans! Alltså vart flyger tiden riktigt?? Har inte bloggat på ett bra tag och det beror nog bara på det att har haft noll motivation. Höstlovet kom och gick och nu är det redan Halloween som firas imorgon (och idag typ?). Snart är det redan november vilket betyder att det endast är lite under två månader kvar till jul!! Vänta va?! Dessutom närmar sig även läslovet (okej ett bra tag nog ännu...) och vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.

Hur som helst... Vad har jag hållit på med? Inte så mycket faktist, fick fixat ett gymkort åt mig själv och måste nog säga att det varit extremt skönt att spendera lite tid där också efter så länge. Annars har jag väl bara studerat nästan aktivt och sovit bort dagarna. Dagarna har blivit så otroligt korta, ljust sådär från 8-16?, så man märker nog att det drar på energin en hel del. Hejhej höstdepp eller?

Kvällens planer här är ännu öppna, får se om jag orkar ta mig nånstans alls hahah.. Imorgon blir det sedan utgång, vilket jag ser fram emot nu när det är halloween och allt. Men ville för det mesta bara komma och uppdatera lite grann och slänga in några random bilder från telefonen min från de senaste dagarna... 

Ha det bäst allesammans!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad på din kropp skadar dig / stör dig?

At the moment är det nog mitt jävla huvud som har något fel. Har redan i ca två veckor haft en konstig, ilande huvudvärk väldigt ofta. Borde väl kontakta läkaren om det inte blir bättre, haha.


Vad tänkte du på igår innan du somnade?

Jag tänkte väl på en massa konstiga grejs som jag alltid gör. Kommer inte på nåt specifikt just nu.


Vad lyssnar du på?

Just nu på Lighters - Tom & Hills


Vad tror du din mamma har för sig nu?

Hon gick in till stan på Galna Dagar med lillesyrran så hon står väl och tränger sig bland folk, haha


Har du kysst någon de senaste fem dagarna?

Nej tyvärr :(


Tycker du det är okej att ha sex på första dejten?

Jaaa varför inte, om det känns rätt!


Tre saker du gjorde igår?
Jag vaknade skitsent, kollade på Disneyfilmer och var på bio med AdaSover du helst borta eller har vänner som sover hemma hos dig?

Oftast vill jag sova borta. Dock sover jag nog oftast bättre i min egen säng.


Vad ser du fram emot just nu?
Ser väl fram emot att höstlovet börjar nästa vecka, och att det blir Syysfestival på fredag!


Om du helt plötsligt fick 100 kronor utan anledning, vad skulle du lägga dom på?

Jag skulle väl lägga dom bara i min sparbössa vart jag brukar lägga allt cash jag har. Oftast blir dessa pengar sedan pengarna jag tar med till baren haha.

Är du besviken på någon just nu?
Jo.

Är du en tålmodig person?
Nej oftast inte haha.


Drömde du något igår natt?

Ja något konstigt drömde jag men kommer inte ihåg vad, hahah


Om någon gillade dig just nu, hade du velat att hen berättade?

Ja, absoluuut!


Hur länge var du uppe igårkväll och varför?

Jag slapp i sängs där ca 2 tiden kanske. Blev rätt sent då vi var på bio med Ada och då jag kom hem låg jag ännu skitlänge och gjorde en massa onödigt haha.
Gillar du att träffa nya personer?

Jooo det gör jag! Eller beror helt på mitt humör, men oftast ja!


Har någon nånsin sagt till dig att du har vackra ögon?

Jaa, det har man väl nångong fått höra :-)


Har du någon gång haft någon typ av ätstörning?

Nej somtur!


Har du skolkat?

Jadå, "Jag hade huvudvärk....." :DDD


Har du någon gång känt att du inte duger?
Ja, inte den bästa känslan direkt.


Vad skulle du behöva just nu?

En varm kopp kakao, en massa filtar och någon att mysa med. Anyone? Och en resa utomlands skulle jag verkligen behöva.


Beskriv din livssituation just nu?

Kan väl inte säga att I'm having the best time of my life, men riktigt glad är man ju väl i alla fall! Kännt mig väldigt lat på siståne, och känner bara att jag behöver en liten kick i livet så att säga. Annars börjar här ny period i skolan, och har ett väldigt chill schema. Därför tänkte jag kanske ta och skaffa gymkort igen, för att ha nåt vettigt att göra under dagarna. Annars händer det väl inget speciellt i mitt liv atm, skola skola tråk osv...


Vad är dagens planer?

Det blir väl bara myyyysmys hemma, och senare på kvällen tänkte vi med Ada dra iväg till hundparken så att våra hundra får träffas äntligen!

//bilder från Weheartit

Likes

Comments


Första frosten eller? Måsta riktigt skrapa bilen på morgonen, och fick bara lust att dra fram vinterjackan redan, hahah usch. I alla fall fick jag taget riktigt grymma bilder i morse som ni ser ovanför.

Var då på morgonen en sväng till skolan för att skriva modersmålsprov och körde sedan raka vägen hem. Chillat här i ett par timmar redan under täcket ifrån kylan. Tänkte dock snart ta en sväng ut med hunden, som sitter och stirrar på mig i dörröppningen och vill ut typ, haha... Så blir det väl städa rummet och så bara slappna av eller nåt? Har bara ett prov kvar, och dessutom ledigt imorgon vilket känns riktigt härligt! Dessutom ska det bli sååå skönt med en ny period, eftersom schemat mitt ser extremt slappt ut!! 

Likes

Comments


Kan ärligt talat inte beskriva hur glad jag är över att det är fredag. Senaste veckan har varit så himla stressande och jobbig. Visste inte riktigt hur jag skulle klara av den, men here I am, haha. Skönt med veckoslut så man bara slipper allt för ett litet tag. Har nu klarat av hälten av provveckan, så nu barahälften kvar nästa vecka. I can do this!

Ikväll är det väl inge desto mera på schemat. Tror det blir bara o. ta det lugnt hemma eller nåt. Imorgon bär det sedan av rätt tidit till Helsingfors för dagen. Ska på ett dop, vilket jag nog ser fram emot. Har varit på dop senast kanske för 10 år sedan, haha. Och kul blir det o. se alla släktingar igen. Annars är planerna rätt öppna somsagt!

Och ojojoj, är jag den enda som fått en ordentligt höstkänsla nu? Tror att det beror på att det redan är oktober (!?!?!?) och att träden äntligen börjat få färg. Mysigt på nåt sätt, fastän jag avskyr hur kallt det blivit. Känner väl lite sådär hatkärlek mot hösten, om man så kan säga XD

Ha ett bra veckoslut allesammans!  


Likes

Comments