Header


Tjaa igen efter ett tag! Sista gymnasieåret har startat nu med full fart och har därför haft fullt upp nästan hela tiden. Alla studentskrivnings övningar etcetc. har verkligen fått mig att fatta hur snart det gäller. Börjat även ångra stort hur jag aldrig riktigt orkat följa med på t.ex. tyskatimmarna, hahah alltså det syns verkligen. Hade även redan glömt totalt hur jävla trött skolan gör en. Alltså påriktigt, helt galet hur tydligt man märker skillnaden från sommarlovet. I alla fall jag. Första veckan tog jag ärligt talat typ varje dag en tupplur så fort jag slapp hem. Nu har jag dock småningom börjat vänja mig vid de extremt tidiga morgnarna. Nästan i alla fall...

Hursomheeelst, slut med klagandet... Fick för ett tag veta att jag har sovmorgon imorgon vilket var typ dagens höjdpunkt för min del (lame eller hur?). Veckoslutets planer här är ännu öppna, blir väl troligtvis spendera tid på stugan ifall inga andra planer uppkommer. Taggad först för nästa veckas veckoslut hahah..

Och ja, här under kan ni se min awesome kalender jag själv pysslat ihop. Köpte en billig kalender och gjorde pärmarna lite mer personligare genom att klippa grejs från tidningar. Kalender är något jag använder dagligen, så tänkte att hur mycket roligare är det inte att ta upp en kalender (då man typ börjar gråta p.g.a. antalet skolgrejer?) som man inte blir trött att se på?


 Har även totalt fastnat på denna svenska version av Vinstens "Luckiest girl", Sjukt bra ju! Att jag inte mött på denna tidigare????

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Det ända jag kan tänka på just nu är att vart fan har denna sommar gått? Det känns ju som sommaren först börjat och imorgon är det redan tillbaka till skolbänken....? Denna sommarn har varit både bäst och sämst, haha, svårt att förklara men så är det. Har festat loss, träffat nya människor, haft kul osv. men på samma känns det som jag inte hunnit göra ett piss. Nu kan man dock efter allt jobbande kolla in på sitt bankkonto utan att fälla en tår haha så det är ju positivt. Nu är lovet då i alla fall över, och imorgon blir det tillbaks till vardagen så att säga. Är dock nog en aning taggad inför abiåret och allt roligt som ingår i det. Är jag abi nu, nej va? Känns som min första gymnasiedag var som igår. Är dock på samma livrädd inför t.ex. skrivningarna och framtiden överlag, haha eftersom man själv inte har någon aning vad man vill efter gymnasiet. Somtur har man ännu lite tänktetid så hoppas det klarnar sig så småningom... :-)

Nuuuu äre godnatt från min del!

Likes

Comments


Ohoppppsan, det var inte alls meningen att bloggen skulle stå stilla i nästan två veckor... Har haft fullt upp hela veckan så har helt enkelt inte hunnit göra så mycket annat än jobba och sova. Skrev att jag skulle ha ledigt denna vecka men neeeej, har sen också jobbat varenda dag denna vecka och måste nog säga att jag är extremt utmattad nu. Idag avklarade jag dock min sista jobbdag vilket känns otroligt lättande nu.

Imorgon blir det tidig väckning för min del, eftersom klockan åtta bär det av till Borgbacken med familjen för dagen. Taggaad hahah, alltid lika kul fastän jag var där bara för någon vecka sedan. I lalla fall, skall nu bara chilla loss ikväll och extra tidigt och sova eftersom kommer inte ens ihåg när jag senast känns mig såhär fysiskt död. Hahah.. Och om tre dagar tillbaka till skolan igen? Nej vah


Likes

Comments


Idag dök dessa fyra härligheter in i min postlåda, vilket var typ dagens höjdpunkt för min del. Ååååh älskar!! Kände mig här förra veckan skitsugen på att skaffa lite mer navelpiercings så sökte runt lite här som där. Alla dessa beställde jag sist o. slutligen från http://crazy-factory.com, och jag rekommenderar sidan verkligen. Det finns en massa fina grejs där och allt är vääldigt billigt. Exempelvis dessa fyra kostade ca 4€/styck. Och det tog ändast fem dagar för dem att komma ända hem till mig efter att jag beställt dem. Detta var nu andra gången jag beställde därifrån och varit nöjd båda gångerna, så somsagt rekommendationen är stort. Blomman och "krumelur"-grejen har jag köpt redan en gång förrut, men såklart lyckades jag tappa bort dem. Dom var mina absolut favoriter så var bara tvungen att beställa exakt likadana denna gång, haha. Looove

Likes

Comments


Jaaa, lite random bilder från siståne samt en av mina favoritlåtar atm. Ni kan väl se från ovanför lite vad jag hållit på med... Hade lust och dela med mig lite bilder för att jag inte har nåt vettigare för mig just nu. Imorgon inleds även sista jobbveckan!!! Har dock imorgon och tisdag ledigt, så bara fyra kvällsturer kvar så är det slut för min del. Så jag hinner ha lite på en vecka lov förrän sommarlovet tar sitt slut, vilket passar fint. Vädret ser även rätt bra ut här framåt (!!!!) så kanske förhoppningsvis man hinner få en fin bränna ännu förrän det är back to school, yez!

Hur som helst, klockan börjar bli mycket så tror jag jag nu riktar näsan mot sängs så jag slipper upp imorgon, gooodnatt allesammans!! 

Likes

Comments